Direktlänk till inlägg 14 september 2010

Hemma på vår gård

Av Kisse - 14 september 2010 21:17

Vi röjer, rensar, slänger massvis så skönt, äntligen ska det bli ordning inne på lon igen. Finliret kvar bara och imorgon ska bilen och gräsklipparen bort så vi kan göra klart det sista!


Mamma och pappa kom ner på kvällningen (även svärmor och Ludde) för att passa barnen medans vi rensade ur frysen, avfrostade den och sedan paketerade det nya älgköttet, så ordning där med ;) Dessutom kom äntligen frysen in igen så jag sligger springa ut på lon varje gång man ska tillaga något.


Lukas är frisk nu, en tur i friska luften sovande i ergon medans vi plocka svamp igår gjorde nog susen ;) Så himla skönt, idag har han lekt som attan för att ta igen all missad lektid när han varit sjuk och bara sovit.


Ett sista ryck sedan blir det sova så vi orkar med en hård jobb dag imorgon med medans Filip är på fsk och bara ett barn att hålla ögonen på och Lukas sover ju dessutom ett par timmar på förmiddagen och då ska vi hinna med massor :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10 11 12
13 14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se