Direktlänk till inlägg 22 september 2010

50-tals vagnen

Av Kisse - 22 september 2010 20:14

Fin fina vagnen, mitt senaste projekt att ta mig an ;) Det får dock ta sin tid tills jag bestämt mig hur jag vill ha den. Jag gillar den som den är nu åxå men med lite kärlek kan den bli HUR FIN SOM HELST!!!

        

        

   Våra fina ungar   


Härligt med höstlöven som prasslar under fötterna, NU börjar den BÄSTA årstiden :)


Tänk att Lukas blir 1 år på lördag!!!


               

Lukas har verkligen humör, får han inte som han vill skriker han rakt ut ;) Slänger sig ner på mage och grinar som en trotsig 3 åring fast han inte ens är 1 år ;) Svampar är fortfarande en av Filip stora fascinationer och gul runt munnen blir man om man äter en bamse stor morot :)


     

Svärmor och Ludde kom och åt middag med oss då Petter gjort storkok med köttsoppa, Filip somnade vid matbordet och fick sova en stund på madrassen på golvet, Lukas gjorde allt i sin makt för att väcka honom, drog av honom filten, klappade på honom, lekte titt ut med filten, la sig på Filip men inget fick liv i storebror ;)


Imorgon jobbar jag stängning på förskolan jag vikarierar på. Jag är schemalagt på halv tid till nov. vilket känns jätte skönt, jobbar ju heldagar de dagar jag jobbar så får ändå rätt många lediga dagar.

  

och med den bilden säger jag GOD NATT!

 
 
Ingen bild

anki

22 september 2010 21:51

Mormors gofisar och mammas duktiga tjej som knäpper så härliga bilder på goungarna kram

 
Linda

Linda

23 september 2010 09:52

Åååh, sån där vagn hade jag som dockvagn när jag var liten, fast min var gul!!! Å jag kan tänka på den än idag, och faktiskt sakna den lite grann... Skulle gärna ha den som en prydnad här hemma någonstans... grejen är väl att maken inte riktigt gillar gamla ting, men vaddå, man kan väl blanda?

http://chagak.blogg.se

Kisse

23 september 2010 20:11

Klart man kan blanda min make och jag har inte alls samma stil på vissa saker men jag vinner alltid ändå och jag har nått i varje vrå som han skulel kalla skit ;) Fast min fachination för gamla ting speglar av sig och han kan numera se något och "vet" iaf att jag skulle vilja ha den och går med på att släpa hem grejerna åt mig ;)

Jobbigt bara när grejerna blir så stora som jag blir kär i, har en stor orgel,en rätt stor stege, ett stort skåp, vagnen, en gammal skolbänk ;)Gäller ju att kunna placera ut dom så det ser bra ut åxå... tur att vi har en utbyggnad på lika mycket till så jag kan fortsätta samla på mig för att sedan kunna fylla ut resten av huset ;)

Har du vagnen kvar någonstans tycker jag helt klart du ska ta hem den, berätta att den har ett värde för dig, att du saknar den och tycker om den kan han inte gå med på det tycker jag han är lite väl egoistisk, det är ju ditt hem åxå!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10 11 12
13 14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Skapa flashcards