Direktlänk till inlägg 24 september 2010

Tradera fyndat

Av Kisse - 24 september 2010 22:32

Jobbat idag igen och sedan hem för att umgås lite med barnen innan det var dags för läggning för de små, Petter fick ta läggningen och jag handlingen inför morgondagens kalas. Åkte och hämtade ut ett tradera paket jag tog med rek. post eftersom värdet på paket var högt men jag gjorde verkligen ett kanon fynd!!!

Skalbyxor till Lukas och ullunderställ. Två tröjor från pop. ett par ull taights från po.p och ett par ulltaights från h&m allt av samma köpare för ynka 476:- med rek. frakt och allt :) Kan ju säga att det är ett kanon pris då byxorna ser oanvända ut likaså ullställen och i runda slängar skulle det i butik kosta närmare 1400:-. Det är stl 86/92 på ullunderställen så de passar dessutom båda barnen, vi har en röd sådan ulltröja till Filip i samma stl och den kan han ännu ha fast vi köpte den förra året så det blir ju bra!


Nu SOVA, imorgon KALAS!

 
 
Jeanette

Jeanette

24 september 2010 23:48

VERKLIGEN fynd! Letar beg skalbyxor till Tyrisen på Tradera jag med, helst svarta. Funderar på vilken strl, 74 el 80?

Hoppas kalaset blir lyckat imorron, hälsa grattis till Lukas från oss!

http://vintermamma.wordpress.com

Kisse

26 september 2010 00:15

Finns de som svart i de små stl? Jag har bara haft blå... jag tog 86 på Lukas nu men har ett par mörkblå i stl .74 som jag ska lägga ut på tradera i slutet av nästa veckan de är hela och fina, välanvända men i perfekt skick! De sliter ju lixom inget i denna ålder jag kan hojta till när jag lagt upp auktionen om du vill!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10 11 12
13 14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se