Direktlänk till inlägg 25 september 2010

Kalasets alla bilder

Av Kisse - 25 september 2010 21:19

   Barnen fick ett väldigt fint och roligt kalas, speciellt Filip var väldigt nöjd med dagen som började redan 04.10 då han bestämt sig för att han sovit klart.


Blev till att sova middag innan kalaset och hela dagen rasade iväg i hiskelig fart...

  

Kalasfin Lukas i byxor från villervalla (de jag köpte för länge seda på Pirumparum, älskar de byxorna, Filip har likadana) och fina Molo bodyn.Många kom på kalaset och det blev verkligen fullt hus men finns det hjärterum så finns det stjärterum och det brukar alltid ordna sig vilket det så klart gjorde denna gång åxå. Dukade både i köket och hallen och tre små barnbord.

           


Filip fick av oss en studsmatta modell lite mindre ca 240 cm i diameter så fullt tillräcklig för hans ålder och det är den vi jobbat som galningar för att förbereda för. Eftersom det snart är vinter så bestämde vi oss för att göra iordning inne på lon för att barnen (Filip) ska kunna studsa hela vintern. Filip älskar ju att hoppa så han blev glad (läs: överlycklig) och ville knappt låta kusinerna prova den ;)

  

  


Lukas fick fina Rubens baby Erik. Hade satt in en av Lukas nappar i munnen på dockan och det var det första han slet ur dockans mun när han öppnade paketet ;) Mormor och morfar hade köpt en säng till dockan, den gillade Lukas åxå och kryper gärna upp i den ;)

       

  

Flickorna var fascinerade av att dockan hade snopp ;) Den är verkligen verklig med bröstvårtor som sticker ut, navel som går att peta i, stjärthål och könsorgan i detta fall snopp då. Dock kan den inte sitta vilket stod i beskrivningen men efter lite mailkontakt visade sig att det stod fel och nej den kan inte sitta men är lika gullig för det ;)

  


De fick tågbanor i MASSOR, kanon bra. Filip har med hjälp av Cajsa och Fredrik byggt en STOR bana på halva köksgolvet och då fanns det ändå bitar kvar ;)

    


Pengar, presentkort på Ikea, massor av bilar till sandlådan, dinosaurier, nallar, en grävskopa till sandlådan, gummihjul till bobbisen, sovsäck, puzzel, kalsonger, riddarsaker, varsin träbössa, böcker är andra saker de fick i present. I virr varv av allt öppnande, hjälp av kusiner m.m har jag säkert glömt något och från vem vad var men barnen var glada och nöjda med allt!


När Filip fyllde 1 år fick han en egen tårta och det fick såklart Lukas åxå

     


Lukas fick en egen lastbilstårta

  


Filip fick två motivtårtor en med "Nalle puh" och en med "I drömmarnas trädgård" och gudmor gjorde de andra två fina tårtorna. Cajsa fick fixa med grädden det är ju hon som är proffset i släkten, tack för hjälpen båda två!


      

Tyvärr tyckte jag oblaten (motiven alltså) smakade illa men de var ju fina iaf :)

Måste ju såklart blåsa ut TRE ljus, *shit* Min unge är stor nu... när hände det???

     

"Perfekt" utropar Filip och häver upp båda tummarna i luften, inget fel på självförtroendet :)

  

Båda gudföräldrarna var såklart med på kalaset de med, satt och klurade ihop elakheter som vanligt ;)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10 11 12
13 14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se