Alla inlägg under september 2010

Av Kisse - 21 september 2010 08:18

Känns lite bättre idag trots grått och regn. Petter har skjussat Filip till fsk och jag väntar på att Lukas ska vakna så ska vi gå ut och greja klart det sista inför lördag.


På lördag är det kalas för båda barnen, ska bli så kul! Vi har slagit till på stort och har ETT kalas iår, ALLA ska samlas på en och samma tid men jag tror det bli kalas bra ;) Tidigare år har vi alltid kört drop in under två dagar men jag känner att det tar så himla mycket på krafterna, vi blir trötta, barnen blir trötta, fikat åker in och ut ur kylen och kaffebryggaren står ständigt på, det gör den visserligen annars åxå ;) Dessutom är det roligt att låta båda släktena träffas!


Av Kisse - 20 september 2010 19:24

Upphängd och nedsläppt, så känner jag mig idag men kan inte sätta fingret på vad, Filip bestämde sig för att vara vaken mellan 02.00 och 06.00 dessutom väckte han sin lillebror vid halv fem... fast igentligen var det ju maken som var vaken med barnen den tiden... jag hade iaf huvudvärk när jag vaknade och den vägrar ge med sig, jag är trött, jag är seg, Filp blev hemma från fsk och jag orkade ringa 13.30 och berätta att han blev hemma (går 8-13)... jag känner inte igen mig själv... *gah* jag har inte tid att bli sjuk, jag ska jobba i slutet av veckan, vi ska ha kalas, vi har hundra saker att göra innan dess...


men allra helst vill jag bara dra täcket över huvudet och återkomma en annan dag!

Av Kisse - 19 september 2010 20:55

Trevlig Birsta sväng som vanligt, som vanligt lite för mycket shoppat även om det var rätt sparsam shopping idag, lite kalas vimplar, strumpbyxor till Lukas, koftor till båda barnen (2 för 99:- hos cubus), tossor till Lukas. Men shopping dagen innan barnbidrag är ingen höjdare faktiskt ;)

  

Middagen var klar när jag och Lukas kom hem och sedan åkte vi för att rösta och passade på att leka lite med barnen i lekparken!

  

 

  

Tossor från name it 149,95:- Verkar vara kanon, vattenresistenta, vindtäta, höga skaft med kardborre så de kan spännas fast ordentligt  runt foten.

    

Konstaterade att det var kallt ute ikväll och fingervantar behövs nu!

Av Kisse - 19 september 2010 07:58

Fönsterbytena här hemma fortsätter, igår målade jag även klart det sista på staket så nu kan jag släppa det för iår, min del är klart. Nästa år ska jag försöka hinna måla staketet ännu en gång så det blir samma nyans överallt.


Svärmor kom och åt middag tillsammans med oss hasselbackspotatis, älgfile och svärmors kantareller fick blir en svampsås. Efter barnen somnat var både jag och Petter slut så fick bli en film i sängen, såg Bröllopsfotografen som jag fått hem genom LOVEFiLM. Den har fått rejält dåligt omdöme tycker jag det verkar som men jag gillade den, skrattade gott åt de pinsamheter som uppstod ;)

DVD Film: Bröllopsfotografen


Näpp nu är det uppfrächning för jag och Lukas ska besöka Birsta City och träffa ett stycke gudmor och ett stycke gudson idag! Petter och Filip ska på barngympa så det är full fart som gäller!

Av Kisse - 17 september 2010 23:23

Politik och sprit funkar va?

  

Vin och politikdebatt funkar iaf :)

  

 Stefan matar barnet

  

Jag låter bilderna prata för sig själv.. eller ja Stefan hejjar på Vänstern kanske jag ska tillägga...

 

Vad han tycker om Fredrik Reinfeldt...

Lukas tog det hela med ro och somnade sedan gott medans potiksnacket fortfarande pepprar här hemma ;)  

Av Kisse - 17 september 2010 13:50

Imorse kom barnens faster Carro och kusin Maja på besök. Jätte kul för barnen först härjade dom som tokar på rummet och sedan gick dom ut och fortsatte leka ute. Carro åkte och handlade och lämnade Maja här en stund så då fick barnen äta lunch i lekstugan och utppskattades. Hur mycket dom igentligen åt vet jag inte, dom fick lixom klara sig själva men jag  vet att Maja inte ville ha sina grönsaker och gav dom till Filip istället som glatt mumsade i sig både blomkål, broccoli och morötter ;) Pasta älgarna och korven gick nog inte heller hem hos Maja för Filip hade väldigt mycke mat på sin tallrik när dom var klar...

  



 

Bus ungar ;)

  

Är det lyx så är det, glass i fina dessertskålar.

  


När Carro kom för att hämta Maja bestämdes att Filip skulle följa med dom hem istället och så fick det bli. Skiljer ju bara 2 månader på Filip och Maja så det är roligt för dom att leka tillsammans!


Under tiden ska i passa på att jobba undan lite och gosa lite extra med Lukas, man får lixom passa på lite extra då ;) Lukas tycker det är rätt skönt när storebror är borta, ALLA leksaker själv, det är lugnare och mamma och pappa för sig själv är ju mysigt det åxå!

  

Mysmacken är glad nu när vi har staket och han kan vara lös på gården.

Av Kisse - 16 september 2010 22:57

Pirum parum har fått hem årets kollektion av Bellio tofflorna hur söta är inte dessa då???

  


Vi ÄLSKAR ju älgar ;)


Lukas har ett par riddartofflor Brun riddare efter Filip som snart är för små och en gång skinntossor, alltid skinntossor ;) Dom funkar super som halkskydd men även som skor på väg till affären m.m Dom vann vi för länge sedan men är ändå i super fint skick fast de använts mycket flitigt av TVÅ barn.


och Filip har ett par anktofflor som också är tinyzone men de är snart för små de åxå.  



Och ni vet mitt skoproblem till Lukas, jag tror jag hittat ett par tossor tillräckligt varma och vattentäta för att klassas som "skor" åt våran uteälskande unge, jag behöver uppsöka Name it eller heter det Exit... jag lär mig aldrig... finns butiken kvar på Birsta? Den i Sundsvalls city la dom ner va?

Av Kisse - 16 september 2010 22:31

Min tid räcker verkligen inte till allt nu men vi gör MASSOR, Petter byter fönster i köket, jag håller fortfarande på inne på lon, varvat med matlagning, städning i byggkaoset, barnen m.m


Men vi är ju fortfaande ute så mycket vi kan

           

 och igår var det föräldramöte på Filip förskola, vi fick inte vidare trevlig information då dom ska dra ner på personalen eftersom kommunen måste spara pengar *mega suck*


Kvällen avslutas sedan med att vi skramlat ihop lite släkt och vänner till en filmkväll eftersom jag blivit Buzzador och kom med i en kampanj för LOVEFiLM. Som buzzador får jag prova LOVEFiLM:s filmpaket "Fast 4" kostnadsfritt under en månad och det bästa med detta är att jag kan erbjuda er, ALLA mina läsare att åxå testa LOVEFiLM i en månad kostnadsfritt.


- För att undvika kostnader måste du själv säga upp ditt LOVEFiLM-abonnemang före kampanjmånadens sista dag. Om du inte säger upp det, övergår det vid kampanjmånadens slut till LOVEFiLM:s filmpaket "Fast 4" för 99:-/månad.


Klicka här för att komma till LOVEFilm och utnyttja erbjudandet eller ange koden FILM09 när du registrerar dig på LOVEFiLM.

DVD Film: Baksmällan

När jag registererat mig på LOVFiLM tog det endast 2 dagar så hade jag mina första TVÅ filmer hemma så vi valde att se Baksmällan tillsammans med Stefan, Nisse och Linn.

  

Filip var med en liten stund han åxå eftersom han också var sugen på chipsen ;)


En mycket rolig film!


Jag har filmen Bröllopsfotografen hemma också som vi tänkt se under helgen för det är ju det bästa med LOVEFilm enligt mig, jag skickar tillbaka filmerna när jag vill, inga förseningsavgifter, inget bestämt datum filmerna ska vara tillbaka på, perfekt för oss som aldrig har tid att se på tv eller film ;)


Det blev ingen älgjakt för Petter i helgen som planerat så vi har massor av annat vi tänkt göra istället, jobb, jobb, jobb alltid finns det jobb!!!

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10 11 12
13 14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards