Direktlänk till inlägg 12 oktober 2010

*Gaaah*.... TID...

Av Kisse - 12 oktober 2010 19:46

Jag hinner inte med mig trots en massa hjälp från min mamma har jag svårt att få ihop en arbetande vardag med två småbarn och ett hushåll att sköta. Sista jobbdagen imorgon för denna vecka tack och lov annars får jag nog magsår.


Evighetslång dag för Filip på förskolan i måndags och som kompensation fick han vara med mormor Lukas och Wilhelm hela dagen idag. Själv hade jag öppning ( Filips förskola hade ju inte ens öppnat när jag åkte hemifrån) så mamma sov över här och tog barnen, kommer ju iaf hem tidigt när man börjar tidigt och skyndade mig allt vad jag kunde till mammas undsättning jag vet ju själv hur tungt det är med många SMÅ barn. Mamma hade varit gullig och förberett middagen åt oss så jag har ändå kunnat ta det lite lungt och varit en massa med barnen på eftermiddagen! Mamma åkte hem när jag kom hem alltså så jag och barnen har varit själva fast Stefan kom på besök och jag tvingade honom att stanna länge ;) Så jag både fick elda klart och gå på huset själv ;)


Som sagt jobb imorgon och pusslande för att få ihop barnpassningen har löst sig på ett hyffsat smidigt sätt iaf men Filip får en till lång dag men sen är vi ju lediga resten av veckan!


Håller på att få knoster av att vänta på besked om jobbet, TÅLAMOD är INTE min grej!!! Ringde chefen för att tjata lite men hon var sjuk så jag smsade istället. Lönekontoret (sundsvalls kommun) ringde idag och ville ge mig mer i lön ;) Så nu har jag sett till att fixa med betygen så det kommer in så lönen blir den rätta!


NU... SOVA! 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se