Direktlänk till inlägg 15 oktober 2010

Eftermiddags shopping

Av Kisse - 15 oktober 2010 21:06

Oj vilken eftermiddag vi fick, jag och små pojkarna en riktigt mysig sådan! Åt mellis på ikea, korvbarnen hel nöjda, Filip fick även en glass alltså ännu lyckligare. Vi köpte en sänglampa till Lukas, några böcker och korgen med grönsaker som äntligen kommit in :)

     


Granngården för hundmat, skopunkten eftersom jag är helt skolös förrutom joggingskor och vi ska på dop imorgon, ica maxi och sedan donken för middag precis på pricken klockan fem :)


Filip blev lite bekymrad över att alla andra barn fick en Mamma Mu får ett sår boken i Happy mealet och inte han eftersom jag bad om en annan i kassan då vi redan har alla Mamma Mu böcker, att jag talade om för Filip att vi hade den hemma men han ville inte riktigt tro på det :)


Filip höll sig sedan vaken hela vägen hem trots att han inte sovit middag på dagen *jippi* Han börjar bli STOR ;)


Och till nattningen blev det Mamma Mu får ett sår och ungen blev lycklig, "vi har den mamma". Mamma Mu samlingen är ju MIN och lite helig så den står lixom på en egen hylla och inte i barnens bokhylla :)


Känns skönt att ha fyllt på lite i kyl och skafferi men ack så trött jag är nu och imorgon ska vi upp och iväg till tandläkaren på morgonkvisten, farmor kommer och passar Lukas under tiden och på eftermiddagen är det dop för lilla Elise så FULL FART MOT HELGEN och swisch så är den förbi ;)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se