Alla inlägg under oktober 2010

Av Kisse - 26 oktober 2010 15:19

Filip ska ut med pappa och jaga rådjur.

 
Av Kisse - 25 oktober 2010 20:48
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Kisse - 25 oktober 2010 19:03

Trötta familjen kan man nog sammanfatta oss som, Petter fick väll en så där 2 timmar sömn innan jag åkte och jobbade och barnen vaknade strax därefter, själv känner man ju sig rätt mör efter en hel arbetsdag och en natt med för lite sömn, har ju tok svårt att somna när jag vet att Petter är på väg hem, sov oroligt och Filip kom som vanligt och la sig hos mig inatt. Samma sekund jag hörde Petter komma hem och slamra somnade jag och sov tok hårt till klockan ringde ;)


Petter håller på att lägga barnen och jag sitter och kollar runt lite på nätet, fin kläderna till jul och nyår börjar ramla in i butikerna och vill man ha gäller det ju att vara på hugget så måste kolla utbudet. Jag försöker dessutom gör adet till en fin tradition att barnen får en fin pyjamas i julklapp men ännu har jag inte hittat något jag gillar så där jätte mycket. Är ju svag för polarn o pyrets overaller och barnen älskar de men året har inte vidare roligt print och jag hoppas de hinner få in något annat innan jul.


Även att jag letar den perfekta julpaketskalenders paketen och hittade det men var så klart slut SLUT *fan* Filip ska nämligen få paketkalender iår, ett paket varje dag kalander, som JAG längat efter detta och iår blir det ;) Lukas får vänta tills han blir större.


Annars då... JAG HAR EN GRYM TRÄNINGSVÄRK och kan knappt röra mig men det kostar att ligga på topp och som grädden på moset bestämmer sig magen för att inte gå med på min kost :( Här ska förändring ske och jag kommer att lösenordsskydda de inläggen till en början i alla fall sen får vi se...



Av Kisse - 24 oktober 2010 22:06

Var jätte trött, verkligen jätte trött och verkligen på väg till sängen när maken ringde och berättade att han var/är på väg hem och så blev jag pigg som en lärka men jobb imorgon så även om jag nu inte behöver kliva upp riktigt lika tidigt vore det bra med några timmar sömn.


Åh vad skönt att slippa dra upp barnen tidigt som attan ur sängarna och skjussa de till mormor, inte för att de inte har det bra där för det har dom verkligen men just att behöva väcka dom och den extra resvägen gör det hela lite jobbigt. Dock får dom nog en trött pappa imorgon men det är dom ju van ;)


Annars då, syster hälsade på med sin familj idag vilket var både roligt och trevligt. Vi har varit ute en sväng och sedan lyckades vi fördriva timmarna fram till läggning åxå, dagen har varit mycket långt och jag har känt mig lite smådeppig när jag plockade undan alla gravid och amningskläder, bebiskläderna går det bättre med eftersom de plockas ur eftersom Lukas växer ur dom och skickas till Wilhelm (en del sparas) *ha ha* bebiskläder och bebiskläder nu är det stl 80 som plockas undan plagg för plagg ;)


Nä måste sova, jobbar ju hela 5 dagar i sträck denna vecka *tjoho*

Av Kisse - 24 oktober 2010 11:37

Som befarat kommer vi inte iväg på gympa idag heller...  Jag orkar helt enkelt inte bråka med Filip för att komma iväg, vi kanske behöver en lugn dag här hemma bara.


Imorgon ska barnen till mormor och jag ska jobba så vi släpper alla måsten och myser på här hemma istället, Lukas sover ute i vagnen så vi kan passa på att ta det lungt ett tag, se en film i soffan och bara mysa istället!


Av Kisse - 24 oktober 2010 09:39

Vad häääärligt det är med tre års trots... ibland får man bara lust att slita sitt hår.... Filip lyckas med allt idag...


Tidig lunch på söndagar eftersom Filip har gympa klockan tolv så snart dags att ta tag i den delen så han kommer iväg idag är väll stor risk att han inte kommer iväg idag om han fortsätter vara på det humör han är på nu. Det är inte många gånger denna termin han kommit iväg men samtidigt är det inget vi tänker tvinga honom till, en gång  (plus denna gång) kvar sedan är terminen slut och det får bli nya tag nästa termin.


Tyvärr är ju tiden inte den bästa för våran del, mitt i Lukas sovning ställer ju till en del när man är själv dessutom är det tänkt att jag ska stanna kvar med Filip eftersom han sist blev ledsen så vi behöver bege oss en stund tidigare så Lukas får somna och sova i vagnen där nere istället. Kanske skulle vi passa på att leka i någon lekpark när vi ändå är igång så oj hipp som happ så börjar vi få lite brottom här går vi nämligen fortfarande i pyjamas!

Av Kisse - 24 oktober 2010 09:07

Vi är med och tävla om en snygg me&I tröja på BAMBIs blogg

  


Tävla du åxå, sista chansen idag!

Av Kisse - 23 oktober 2010 22:18

Idag har jag och Filip haft mycket tid för oss själva, var ute när Lukas sov middag i vagen så då lekte vi i sandlådan med bilarna, eldade, jag grejade lite med ett projekt jag håller på med, grejade höst på altanen etc. Hann även gå in och börja med middagen innan Lukas vaknade eftersom han sov senare än vanligt pga Matfors trippen.


Efter maten påbörjade vi ett expriment som ni får se mer av imorgon då det inte hann bli något av det idag. Sedan gick vi upp och lekte en stund och tittade lite bolibompa och Lukas visade att han numera inte bara tar sig upp i mormors soffa utan även i våran soffa...    


Mycket stolt kan jag lova, Lukas alltså ;)


Lukas fick lägga sig tidigt eftersom han trots den sena tuppluren var trött  (jobbigt att vara hos mormor igår tror jag) och jag och Filip fick ytterligare tid för oss själva. Då roade vi oss med att slå in en paket till pappa, bara för att... eller om vi ska vara elak och spara det till farsdag ;) Filip la ner mycket kärlek på att slå in det ;)

           

Nästan en rulle tejp och nästan ingen hjälp alls ;)


Sedan satte han sig och la pärlplatta, en hel platta som jag även hann rädda innan han plockat tillbaka pärlorna (han har tidigare lagt hela åxå) så då tog jag fram strykgärnet och föreviga bilen han gjort :)

     

Mycket stolt Filip



Båda barnen sover och jag ska se till att göra det samma

  Filip

Lukas


Anledningen till att Lukas sover hela nätterna nu så gott som varje natt tror vi beror på att vi tagit fram sovpåsen igen. Det är ju perfekt att "täcket" följer med när han vänder på sig. Många gånger vaknar han nog av att han blir kall eftersom han är som ett yrväder och far runt ihela sängen :) Petter funderar på att fixa en till Filip åxå med repliken "kan han inte gå hit in till oss" men faktiskt tror jag det ligger något i det.. inte att han inte får komma till oss utan att han åxå far runt i sängen och slutligen blir kall för när han kommer till oss är han oftast kall som en isbit och somnar om hos oss där det är vamt och skönt...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards