Alla inlägg under november 2010

Av Kisse - 15 november 2010 21:17

Idag har jag hittat moroten till att få få klart utbyggnaden iaf nedervåningen...


 

Fast igentligen inte själva konsollen utan självaste spelet...

 

Tänk att min jakttokiga make inte sett detta tidigare ;)

Nu vill han börja snickra igen ;)
Av Kisse - 15 november 2010 20:52

Ja dagen började ju inte så trevligt med informationen om pappas tilstånd, visade sig att det var en liten hjärtinfarkt och slutade med operation så nu mår han bra igen men blir väll kvar på sjukhuset någon dag, viktigast är ju att han blir frisk och nu hoppas jag han lärt sig något och slutar röka!


Var meningen att vi skulle åka in och hälsa på honom men sen blev det snabb bestämt att han skulle in på röntgen och sedan operation direkt efter det så vi lämnade barnen hos svärmor och tog oss lite egen tid istället, åkte och handlade trots att vi inte behövde något mer än tejp men det var skönt att strosa lite själva i lugn och ro...


Känner mig otroligt trött dels för den sömnlösa natten och sedan har jag ju gått på helspänn hela dagen och varit orolig för pappa så nu blir det snart sängen, imorgon är det jobb som gäller :)


Dagens positiva är i alla fall att Filip GAPADE hos TANDLÄKAREN :)

Av Kisse - 15 november 2010 08:41

Inatt har jag inte kunnat sova, legat och vridit och vänt på mig, stört omöjligt att sova trots att jag var dyng trött, strax efter sju ringde dom från jobbt då hade jag precis somnat så tryckte bort samtalet,precis efter ringde de igen så jag tänkte att det var jobbet igen men det var det inte, det var mamma som ringde och berättade att pappa åkt ambulans till sjukhuset inatt och ligger inlagd för bröstsmärtor så det var väll det som gjorde att jag inte kunde sova,vi har ju lite konstiga förmågor i släkten att känna på oss när något är på tok.



Ringde upp jobbet och bad dom försöka få tag i någon annan känner mig inte riktigt på topp och Filip har tandläkartid idag så vi får väll se hur dagen blir.


Läget med pappa är stabilt, ingen hjärtinfarkt i alla fall men tydligen får han ändå nitroglycerin mot bröstsmärtorna då dom inte vet om det är kärlkramp eller om det är hans magsår som trycker upp smärtorna till bröstet. Hoppas han kryar på sig fort!

Av Kisse - 14 november 2010 20:34

Farsdags firande hos min far idag, mamma fixade som vanligt god mat :)


Petter kom hem på eftermiddagen så då blev han uppvaktad åxå.


Orkar inte uppdatera bättre än så nu!

Av Kisse - 13 november 2010 21:04

Usch det finns vissa saker med vinter som gör att jag avskyr denna årstid tex. läget på vårat hus, plogvallar,köbildning där det är mitt räcke... har precis stått med grannen och tittat på köbildning på vägen här nedanför, förra året blev jag ju fast i kön på tok för länge men många mycket mycket längre tid än mig och jag kände en lättpanik stiga- låt det inte bli sån köbildning igen mitt samvete gråter när jag tänker på alla som sitter fast, kanske fryser, hungriga, trötta, barn, äldre, eller sjuka utan medicin etc. och jag inte kan göra något för att hjälpa tack och lov släppte kön rätt snabbt då bilarna fick vända vid våran infart och ta en annan väg...polisen står där nere och vinkar in bilarna. Sist satt vi här hemma och klurade på om vi skulle dra ihop ett gäng (med lite kaffe,smörgåsar och välling) att kolla läget i kön men då släppte ju kön.


Våran snälla granne var precis hit och skottade bort sörjan som frysit på och blivit så där härligt tung, stel och hal :( Jag måste ju ta och erkänna att jag faktiskt avskyr att min man inte är hemma vid sånna här tillfällen... men imorgon kommer han ju hem igen och då blir han ju så klart uppvaktad för den fina pappan han är. Jag och barnen har slagit in presenten en t-shirt med texten "Världens bästa pappa" och ett örngott med samma text, blir ju bra att ha som jobbkudde ;)


Något mer jag inte gillar med denna årstid är barnen (och min) torra hud som blir ännu torrare speciellt Lukas är extra utsatt iår med torra kinder precis som Flip haft de tidigare vintrarna det gäller att bada så lite som möjligt och smörja och smörja just nu används fettkräm och aloe vera flitigt och bada får barnen göra på kvällen :)

Lukas som precis upptäckt det roliga med sin doppresent från familjen Bergman :) 


Men sen finns det ju så klart en massa roligt och mysigt med vintern också typ lagomt kalla vinterdagar utan snöande är ju rätt fina gärna med sol också ;) Skoteråkning är  ju gööra härligt, det blir vitt och fint. Att kylan biter i kinderna har ju sin tjusning det också men tyvärr betyder det ju att absolut bästa årstiden HÖSTEN är förbi men den kommer ju igen den också :)

Av Kisse - 13 november 2010 13:01

Igår var det 4 år sedan jag voltade med bilen, fattar ni 4 år, det är 4 år sedan jag bestämde mig för att jag inte var nöjd med mitt liv, att jag inte hade det jag ville få ut av livet att jag inte levde riktig som jag ville... på 4 år har det hänt mycke...väldigt mycke!


Tänk vilket otroligt uppvaknande vad livet fort kan ta slut, jag är fortfarande "rädd" fast i måttlig grad för att köra (och åka) bil och kommer säkert vara det för alltid men jag vet hur jävla fort det kan gå fel, riktigt fel... jag trodde faktiskt ett par sekunder att jag skulle dö när jag tappade kontrollen helt och hållet på bilen. Ja jag vet att jag ältar detta varje år men jag behöver det, jag vill det!


Det är svårt att leva man kan faktiskt dö!

Av Kisse - 13 november 2010 09:30

Jaha undrar hur dagen ska gå, skulle ju hålla mig hemma och redan kryper rastlösheten i kroppen, barnen vaknade tidigt imorse men kanske man ska ta tag i julkortsfotograferingen då ;)


Blir väll som vanligt en LÅDA ;)

Av Kisse - 12 november 2010 17:54

Sicket oväder det varit idag, ena sekunden tok snöar det för att sedan bytas ut mot underkylt regn och några stunder med uppehåll också så då passade vi på att gå ut en sväng, skotta lite och köra undan skottkärrorna :) Tänk att man alltid blir "överaskad" när snön kommer;)


Blev en sväng till affären också eftersom det gick liiite för fort igår när maten skulle handlas så då passade vi på att köpa lite lördagsgodis också så imorgon är planen att hålla oss hemma hela dagen... får se hur det går...brukar ju bli lätt rastlös jag när jag och pojkarna är själva ;)


Sen kan jag passa på att säga att sängen blev OTROLIGT skön igen med ny bäddmadrass så ikväll tänkte jag ligga i sängen och se Sex and the city 2 så fort barnen somnat just nu kollar de på Nicke Nyfiken. Eller ja Lukas klättar och hoppar mest bara i soffan men Filip gilar Nicke.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards