Direktlänk till inlägg 6 december 2010

Lukas har fått fsk plats

Av Kisse - 6 december 2010 22:52

Eftersom jag och små pojkarna var utan bil hela förra veckan blev det ju ingen förskola för Filip så när det nu endast återstår 6 dagar förskoletid innan julledigt i 3 veckor bestämde vi att nu ska Filip allt vara där så mycket det går. Han behöver faktiskt tiden där, träffa jämnåriga barn, leka ifrån sig, vila från mamma, pappa och lillebror!


Pratat med en ur personalen om Filips tal idag och hon berätta att talpedagogen i kommunen faktisk redan träffat Filip en gång tidigare och fått godkänt då fast det var ett annat barn som utreddes då, personalen skulle dock pratat ihop sig lite och se vad de kommer fram till men de höll ju med oss att det är inget vi behöver i nuläget oroa oss över! Om talpedagogen kommer dit får hon såklart lyssna på Filip också, i vilket fall är det inget som görs nu före jul och efter jul kommer Filip troligen byta avdelning och Lukas kommer skolas in på Filips avdelning, småbarnsavdelningen alltså den 7 FEBRUARI *gah* paniken är nära ;) min bebis är ingen bebis!!!!


Samtidigt känns det skönt, det är ju lixom nästa steg,  jag tycker ju faktiskt om att jobba också så det är ju inte jobbet i sig som ger mig ångest mest handlar det väll om att jag i nuläget inte har någon tjänst, att inte ha ett schema är inte alls roligt :(


Cajsa och Elise hälsade på oss på eftermiddagen, kameran har gått varm  för lite julkort :) Mina barn vägrar inuläget allt vad arrangerade kort är så här blir det nog inga julkort ;)


När Lukas lagt sig passade jag och Filip på att fixa Ollivers present, på lördag ska vi nämligen på kalas efetrsom han fyller 2 år nu i veckan! hade dock slut på inslagningspapper och jag VÄGRAR julpapper på presenter bara för att, bara för att man fylelr år kring jul är det skillnad på julklappar och presenter!!! Löste det på så sätt att det bruna inslagningspappret fick en personlig prägel då Filip fick rita på det ;) Ser ju inte alls juligt ut på det sättet ;)

  

En fin gubbe ritade han också med ögon, näsa och mun, två ben och många tår (hamnade under paketet)  dock blev den utan armar :)

 
 
Ingen bild

anki

7 december 2010 08:45

Vad skönt att det blev på samma förskola iaf kram mamma

Kisse

7 december 2010 08:58

Ja det känns jätte skönt!

 
Ingen bild

zanna

11 december 2010 22:58

fick lucas plats på villervallan? då är det han, alma å klara å edith som kommer att börja samtidigt där. =) skoj!

Kisse

12 december 2010 12:04

yes jag är super glad, Filip kommer börja på röda och Lukas ska skolas in när vi kommer hem från gran canaria så det blir inte förrän 7 feb han inskolas.

 
Ingen bild

zanna

12 december 2010 20:27

härligt. då är det ytterliggare nån som ska in för det var 5 stycken sammtidigt som alma. undrar vilka det kan vara då. hoppas att ni får det bra där borta med sol å bad. =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se