Alla inlägg under december 2010

Av Kisse - 14 december 2010 08:34

Filip har feber och hosta idag så idag är vi hemma hela familjen, Petter som legat sömnlös hela natten försöker sova nu och barnen har precis vaknat men en liten stund i min ensamhet fick jag här på morgonen för sova kan jag tyvärr inte. Dels för att jag faktiskt kom i säng i hyffsad tid igår men även för att jag är lite uppe i varv då det dykt upp ett jobb jag MÅSTE söka, heltid men i samma by som barnens förskola så blir åtminstonde ingen extra restid. Fem års grupp och jag vill, vill, vill ha det jobbet :) Så idag blir det till att skriva en ny cv och sedan ska det hållas tummarna HÅRT, sista ansökan är imorgon och start i början av januari!!!


Håll tummarna för mig nu!!!



Av Kisse - 13 december 2010 21:59

Efter luciat åkte vi till gudfar, vi hade köpt med oss falukorv och snabbmakaroner för att bli "bjuden" på middag ;)


      

Konstaterat att gudfars hem inte var barnsäkrat ;) Fast de lyckades bara göra sönder EN glödlampa på hela tiden vi var där ;)

       

Petter låg på kökssoffan mest hela tiden!

Lukas lyckades kissa igenom blöjan, enda gånger vi INTE hade med ombyte och endast en blöja så det blev en hel del nakenfisande där tills kläderna torkat och sista blöjan togs på :)

Stefan fick kocka ihop maten :) Lite kaffe på det och sedan hemfärd.

Skönt att komma hem till vårat barnsäkrare hem ;) Uber gulliga Lukas i sin tomtenissedräkt fick en fin bula i huvudet efter att ha skallat en av gudfars dörrkarm :(



Filip ville dock bo kvar hos Stefan och inte följa med oss hem ;)

Av Kisse - 13 december 2010 21:50

Det var ett fint lucia tåg på förskolan, de var så duktiga att sjunga så det var roligt men KALLT, förskolan har valt att ha sitt lucia tåg utomhus vilket är charmigt och mysigt på sitt sätt men KALLT idag så vi skippade fikan efteråt, Lukas är ju inget fan av kyla och vi hade bestämt med Stefan som följde med att vi skulle åka hem till honom. Cajsa och Elise kom och tittade på luciatåget också.

Barnen hade gjort fina lyktor som hängde ute i träden :)


Visar inga bilder på andra barn av förklarliga skäl men Molly kan ni få några bilder på :)* A-K jag mejlar dem till dig imorgon om du vill ha de*

     


   

Filip la sig i snön och gjorde en snöängel när lussandet var klart men han var jätte duktig medans barnen sjöng, tog en liten promenad och tittade på alla lyktor i träden och gick sedan tillbaka till sin ansvarsfröken, sjöng gjorde han däremot inte men det hade jag inte trott heller.

Filips tomtedress är så otroligt fin, den har vi fått ärva efter Tim (Mollys storebror) varm och mysig i kylan också för Filip var inte ett dugg kall!


Av Kisse - 13 december 2010 10:13

Varit tyst på bloggen då vi först hade fest på lördag kväll och barnen sov hos farmor och Ludde och av samma anledning blev det tyst på bloggen igår jag var helt enkelt för bakis för att göra något alls, låg på svärmors soffa hela dagen. Våran vattenpump la av helt och hållet så Petter fick åka och fixa med den och jag orkade inte vara hemma utan vatten. Fick låna en pump av jula tills våran blivit lagad så nu behöver vi lite hjälp av röris innan vi har vatten igen just nu har vi en akut lösning *suckar*


Filips förskola har lucia firande idag så han börjar efter lunch och sedan ska vi dit och titta på alla barnen. Ska bli mysigt, första gången för Filip förrutom när han gick lucia tåget här på byn med kusinern.


Så nu ska jag ta och leta fram lite kläder, prova dricka lite kaffe (igår fick jag inte i mig något annat än blåbärssoppa och en fet flottig pizza på kvällen) för jag känner mig fortfarande helt färdig och konstaterar att jag är för gammal för sånt där party och det värsta av allt... jag har bara mig själv att skylla!!!!


Jag ger ju lixom allt, vad det än gäller   men kul var det ;)

Av Kisse - 11 december 2010 12:54

Snygging i molo!Är jätte nöjd med overallen lite trång att dra över skorna men då kommer det å andra sidan inte in någon snö så jag hoppas Lukas kan ha den hela vintern, han har sedan dragit ur en storlek sedan första snön kom!

 
Av Kisse - 11 december 2010 12:39

Ännu ett steg mot avresa! Vagnen ska ju såklart med och ska åka säkert den med!

 
Av Kisse - 9 december 2010 22:46

Ibland kan man bli så full i skratt att det är inte klokt ;)


LÄS HÄR!


1. Vi som skyllde på Petters strumpor i bilen så mycket att han köpte nya strumpor och bytte innan vi åkte till ikea för att äta  ;)


2. Att dom på polisstationen kallade in städpersonal som sanerade "kattkisslukt" i deras väntrum eftersom de haft en katt där tidigare (så hade den självklart kissat där ;)) medans vi var där och gjorde pass.


Skrattar gott och somnar med ett leende på läpparna ;)


  


Har testat ikea julbord med familjen idag mamma, pappa, Niklas, Maria, Per, Gustav, Axel, Mikael, Jeanette, Wilhelm, jag, Petter, Filip och Lukas. Jag ger det godkänt men vi hade lite olika synpunkter på maten dock kan vi konstatera att deras skinka fick underkänt med motivering den smakar SKIT!!!! Resten helt okej för 79:- (icke ikea family medlem 179:-) helt otroligt att vi dessutom fick ett bord där vi rymdes allihopa, tummen upp för ikea!!!!

Av Kisse - 9 december 2010 21:07



  


  


Vilken är bäst!  

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards