Direktlänk till inlägg 18 januari 2011

Sjukdommarna kommer som på beställning...

Av Kisse - 18 januari 2011 21:30

När jag har något jag funderar på har jag förmågan att dra igång hundra tusen andra saker just för att slippa tänka på det, städa nedervåningen trots att jag bestämt mig för att låta maken fixa det på dagtid när jag själv jobbar... skotta bort snö på altantaket ,japp jag vågade... vågade dock inte klättra ner utan fick till slut hjälp att hålla i stegen och jag vågade mig ner... min tjurighet gjorde dock att jag missade nästan hela storebrors besök... (jag är sjukt höjdrädd kan jag ju tillägga).


OCH jag har hämtat PASSEN och växlat PENGAR ;)


Mitt upp i allt har Filip fortfarande feber och kräktes en gång på förmiddagen dessutom ser båda hans ögon ut på detta sätt och han klagar över "skräp i ögat"

Svårt att fånga på bild men de är grymt röda... och grädden på moset... på mitt jobb, på min avdelning går magsjuka som en löpeld....


Imorgon måste jag försöka få tag i en skrivare och skriva ut biljetterna, torsdag eftermiddag är jag upptagen med annat och kommer inte vara på humör att göra något alls på ett par dagar skulle jag tro, känner mig i detta nu att jag börjar bli lätt stirrig.... samtidigt osm jag faktiskt ändå anser mig ha koll över läget och just av den anledningen blir stressad har jag missat något *gah*


Väldigt ofta hatar jag faktiskt denna sida hos mig, kontrollbehovet, perfektionisten i mig, skulle faktiskt önska jag bara kunde släppna av lite mer och ta det som det blir jag vet ju att det kommer bli bra...

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se