Alla inlägg under januari 2011

Av Kisse - 18 januari 2011 17:14

Kom med en massa resetips nu!


Vad ska vi tänka på?


Vad ska vi ta med oss?


Vad ska vi inte ha med oss?


ÖS på med en massa smart tips och trix hur vi får resan att gå så smidigt som möjligt, hur roar man barnen i  7 timmars flygning?

Av Kisse - 17 januari 2011 20:16

Tänk vilka färdigheter barnen får när pappa är hemma med barnen ;)


Lukas har även lärt sig snurra (stående alltså) och bär kontstant runt på valpen (fischer price learning puppy) och dansar och dansar och dansar :)


Annars då? Jobbdagen har varit lång men kanon bra trivs bättre och bättre för varja dag ;) Nu blir det att pyssla om en febrig Filip som troligen kommer vara vaken hela natten... han har nämligen precis vaknat... Lukas vägrar somna och ja här har jag inte tid att sitta iaf. Imorgon ska jag ta och pricka av lite på MÅSTE göra listan passen, växla penga och köpa avmaskning till katten!!!!

Av Kisse - 16 januari 2011 21:12

Idag söndag och det väcker ju såklart fram lite söndagsångest, helgen är slut och imorgon är det jobbdag igen, helgen har dock varit lugn och skön så jag känner mig laddad för en jobb vecka för sedan är det ju faktiskt SEMESTER ;)


Idag har jag skottat en massa snö och Petter tog med Filip på en kort tur med skotern.

     


På eftermiddagen hälsade vi på farfar och Aina så kort och gott helgen är förbi och nu är det sängen, måndagar är ju min LÅNG dag så det gäller att vara pigg och kry :)  

Av Kisse - 15 januari 2011 21:46

Tror jag har en liten bloggsvacka igen... tiden vill lixom inte riktigt räcka till och dessutom är det satans kallt på övervåningen att man inte sitter här ionödan ;)


Har faktiskt landat på jobbet nu och trivs riktigt bra, fått beröm av chefen och de andra i personalstyrkan verkar gilla mig och är nöjd med mitt arbete ;) Det är ju alltid roligt att få lite feeedback på det man gör ;) Det är dessutom roligt att få se hur det fungerar på andra förskolor också så det är givande för oss alla. Vore därför skönt om man kunde bli kvar ett tag också... har iaf fått två veckor till inbokade efter att vi kommer hem från Gran canaria ;) Det är ju bara ett vik. jag går på men som utbildad kommer man ju och petar bort de outbildade vik. och jobb finns det så gott som alltid, någon som är sjuk eller ledig men det är ju jobbigt att hatta runt en massa. Men vi får väll se vart det slutar...


Cajsa, Fredrik och Elise kom och ät middag med oss en dag. Elise var som vanligt på strålande humör, tiden går ju ruskigt fort och hon är ju snart 6 månader.

     


Max har fyllt 11 år så dit har vi varit och fikat, kallt som attan den kvällen men vi packade på barnen och traskade ner iaf :)


 

Påpälsad Lukas som faktiskt inte sa ett pip (mer än under påklädnaden) fast kylan var extremt bitande, han kommer vara lagomt van kylan när vi åker till värmen ;)

  

Gudfar hälsar på så gott som dagligen och fick härom kvällen roa sig med att rita drakar till Filip på rittavlan som barnen fick av farfar och Aina i julklapp den är verkligen poppis av såväl stora somsmå ;)


Idag har jag motionerat runt skidorna ute på täkten, försöker göra upp ett spår men det är ju så satans mycke snö... nu ska jag göra lyx fika, nachos *mmmm* sedan blir det att värma upp sängen tills maken kommer hem någon gång inatt, han är på skoter tur och jag hoppas han lämnar några droppar i tanken så vi kan ta några varv på täkten imorgon iaf ;) 


Fördelen med att jobba är iaf att jag inte hinner tänka på resan ;) Nu till veckan gäler det att sätta fart iaf skriva ut biljetterna, hämta ut passen och växla pengar *gaah* SNART åker vi...

Av Kisse - 14 januari 2011 21:58

Återkommer imorgon av den enkla anledningen: TRÖTT!!!!

Av Kisse - 12 januari 2011 21:09

Nu när jag är igång med att jobba så blir det ju inte så många timmar hemma om dagen så jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om... fast igentligen gör jag allt det som jag annars gör om dagarna fast på mycket kortare tid, tvättar, städar, badar barn ;)


Börjar landa lite mer på jobbet också vilket känns skönt men det är en rejäl omställning mot tidigare ställen jag jobbat på :)


Petter och ungarna har haft besök av Cajsa och Elise idag och hon hade med sig ett skötbord till dockorna så en docka fick provbada på kvällningen men tyvärr läkte den och dockan fick nöja sig med att bada tillsammans med Filip och Lukas istället. Funkar ju bra att byta blöja ändå och karet får väll användas till säng eller bada på låtsas i fortsättningen :)

 

  


Nu blir det sängen, tidig morgon imorgon, Filip ska skjussas till hans förskola han har börjat på syskonavdelningen nu och det blir första gången han ska lämnas där i tisdags flyttade han själv över sina saker och var så stolt när jag hämtade honom så det gäller att börja morgondagen i tid :)

Av Kisse - 11 januari 2011 20:54

Har inget att skriva så lägger in några bilder då busungarna leker istället.

  

  


Ikeas köksgrejer är kanon, otroligt hållbara för att vara porslin och tyg maten är ju jätte rolig :)

Av Kisse - 10 januari 2011 22:16

Idag blir det ett snabbt bloggande jag är för trött och det syns...


   

Jag får alltid bristningar i det ögat när jag blir trött...


Måndag är min längsta dag på det schemat jag går på nu så resten av veckan blir det korta dagar :) 

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Skapa flashcards