Direktlänk till inlägg 20 februari 2011

Toffelgömma bakom knäsabotör

Av Kisse - 20 februari 2011 14:22

Satan i gatan vad min förkylning varierar ena sekunden känns det riktigt bra för att nästa kännas som att jag nästintill är dödssjuk, idag blir det inte många knop gjorda. Maken är sliten sedan gårdagen, Filip fortsätter hosta och snörvla så det är bara Lukas som det är fart på, han snorar också men inte värre än vanligt. Den ungen har ju varit snorig sen den dagen han föddes...

Lat söndag idag med andra ord, välling på fällen innan det blev datan som fick roa barnen, Lukas är ju road underfär 2 minuter men Filip har hittat ett nytt favorit program på bolibompa nämligen Dinosurietåget.

     

Lukas roade sig med garaget istället i snyggaste outfiten ever. Nova star jeans och tröja från Molo med älsklingstrycket det som gjorde att jag föll för Molo :)

Belliotofflorna är ALLTID på och Lukas har verkligen slitit ut sina är ju praktiskt taget bara utomhus och när han sover som han inte har de på sig :)Tur att vi beställt nya som jag hoppas hinna hämta till veckan. Blev riktigt glad härom dagen när jag lyckades hitta en toffel som varit borta sen i höstas som jag letat överallt efter den kom fram bakom en byrå som jag flyttade för att göra plats åt leksaksförvaringen som fick flytta från köket. Filip blev glad och tog på sig dom trots att dom är i minsta laget. (Men ännu för stora för Lukas.)

Byrån är en stor rosa (ska målas om någon gång i framtiden) otymplig sak som jag lyckades slå in mitt "trasiga" knä i och därmed är lite halt och rejält jäkla öm, det var väll lixom bara det som saknas nu: Att mitt knä ska börja jävlas igen har jag inte haft nog ont i det redan... känns lixom trasigt inne i knäskålen *tjoho* Ja ja uthärda smärta är jag rätt bra på att vara förkyld är jag däremot mindre på bra...


Låt mig bli frisk nu, den här helgen har inte på något sätt varit särskilt upplyftande mer än att jag fått tillbringa en massa tid med mina härliga ungar.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21
22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se