Alla inlägg under februari 2011

Av Kisse - 23 februari 2011 12:11

Ett barn tog sig till förskolan idag nämligen Lukas som är pigg och kry, Filip blev hemma idag också eftersom han fortfarande hostar, snorar och hans röst har inte heller kommit tillbaka riktigt ännu.


Nu är även Petter liggande i denna förkylning... kan vi få bli frisk nu?????

Av Kisse - 22 februari 2011 20:18

Tänkte göra ett tappert försök att lämna barnen på förskolan imorgon och verkligen försöka återhämta mig från denna förkylning för barnens energi nivå är det inte något fel på...


Petter nyser och har sig han åxå nu så nu är det vi vuxna som snorar mest :(

Av Kisse - 22 februari 2011 12:42

En liten Elin kom till världen igår (21 februari) 3098 gr och 49 cm.


Stort GRATTIS till Pierre (barnens kusin) Sussie och storebror Olliver!

Av Kisse - 22 februari 2011 10:51

Igår gick jag på jobbet trots att jag inte borde, frös hela dagen, kände mig allmänt matt och trött rösten svek mig hela tiden och idag blev jag helt enkelt hemma, jag vill inte smitta barnen och de andra heller.


Ont i halsen, hes som attan, tjock i hela huvdet, snorig, hostig, slemmig etc. 



*synd om mig*

Av Kisse - 20 februari 2011 14:22

Satan i gatan vad min förkylning varierar ena sekunden känns det riktigt bra för att nästa kännas som att jag nästintill är dödssjuk, idag blir det inte många knop gjorda. Maken är sliten sedan gårdagen, Filip fortsätter hosta och snörvla så det är bara Lukas som det är fart på, han snorar också men inte värre än vanligt. Den ungen har ju varit snorig sen den dagen han föddes...

Lat söndag idag med andra ord, välling på fällen innan det blev datan som fick roa barnen, Lukas är ju road underfär 2 minuter men Filip har hittat ett nytt favorit program på bolibompa nämligen Dinosurietåget.

     

Lukas roade sig med garaget istället i snyggaste outfiten ever. Nova star jeans och tröja från Molo med älsklingstrycket det som gjorde att jag föll för Molo :)

Belliotofflorna är ALLTID på och Lukas har verkligen slitit ut sina är ju praktiskt taget bara utomhus och när han sover som han inte har de på sig :)



Tur att vi beställt nya som jag hoppas hinna hämta till veckan. Blev riktigt glad härom dagen när jag lyckades hitta en toffel som varit borta sen i höstas som jag letat överallt efter den kom fram bakom en byrå som jag flyttade för att göra plats åt leksaksförvaringen som fick flytta från köket. Filip blev glad och tog på sig dom trots att dom är i minsta laget. (Men ännu för stora för Lukas.)

Byrån är en stor rosa (ska målas om någon gång i framtiden) otymplig sak som jag lyckades slå in mitt "trasiga" knä i och därmed är lite halt och rejält jäkla öm, det var väll lixom bara det som saknas nu: Att mitt knä ska börja jävlas igen har jag inte haft nog ont i det redan... känns lixom trasigt inne i knäskålen *tjoho* Ja ja uthärda smärta är jag rätt bra på att vara förkyld är jag däremot mindre på bra...


Låt mig bli frisk nu, den här helgen har inte på något sätt varit särskilt upplyftande mer än att jag fått tillbringa en massa tid med mina härliga ungar.

Av Kisse - 19 februari 2011 22:49

    

Medans Lukas sov middag gick jag och Filip ut en stund på förmiddagen, Macken var med och busade en liten stund med betoning på LITEN. Det var varmt och skönt i solen men några kraftansträngningar var det inte på tal om utan när Lukas sovit klart åkte vi istället till affären och köpte en massa lördags gotta och hälsade sedan på Stefan en stund innan det var dags att åka hem och göra middag.

 

Tog fram garaget åt Lukas som länge varit undanplockat så nakenfisen körde länge, brummade så dregglet rann längst efter magen ;)

Petter drog iväg till sin lillebror som har fest ikväll, jag stannade hemma med barnen eftersom jag känner mig rejält hängig (kände mig bra en stund på dagen/eftermiddag så känns verkligen som ett bakslag) och Filip har tappat rösten helt och hållet och rosslar som jag vet inte vad. När Lukas somnat la vi oss därför på soffan och såg på film och där fick Filip somna, högt uppbäddad för att underlätta andningen.


Önskar verkligen vi vaknar upp friska imorgon bitti men det känns lite väl högt önskade drömmar MEN drömma får man alltid göra ;)

Av Kisse - 19 februari 2011 09:46

Orkade inte blogga igår och snart ger jag upp för idag åxå (3:dje försöket nu) istället umgicks vi med lillebror som kom på besök på kvällningen, mycket trevligt!

    

Jag städade även undan ALLA leksaker i köket och bytte ut de mot endast köksleksakerna eftersom barnen inte leker med leksakerna i leksaksförvaringen utan bara slänger ut de och sedan inte plockar ihop så plockades de undan i väntan på lite leklust. Barnen har ju de flesta av sina leksaker nere eftersom vi så sällan är uppe på våran kalla övervåning.

Lukas i snyggaste outfiten... NOT jag tycker att det är hemskt fult när barn har strumpbyxorna under bodyn ;)


3/4 i denna familj är dunder förkylda men vi ska trotsa kylan och gå ut en stund nu i alla fall, lite varm blåbärssoppa så klarar vi nog oss en stund för solen skiner och det ser otroligt vackert ut - 16 grader i solen.

Av Kisse - 17 februari 2011 20:24

Snart är det helg, barnen sover uruselt på nätterna så veckan har känts extra tung. Tror båda barnen lider av seperationsångest t.om Lukas har sovit hos oss inatt och det var nog nästan ett år sedan han gjorde det sist. Han ville ligga nära och helst hålla i handen också så inatt hoppas jag natten blir bättre 4 i våran 160 cm breda säng är TRÅNGT!


Imorgon är Lukas första dag själv på förskolan och jag hoppas och tror det kommer gå bra, det är bara en timme och sedan är det tänkt att han på måndag ska vara där hela dagen själv (8-13). Filip hade spenderat hela dagen inne på sin avdelning idag :)

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21
22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards