Alla inlägg under februari 2011

Av Kisse - 12 februari 2011 11:41

Skönt med lördag och jag fick dessutom sovmorgon eller ja hela familjen fick sovmorgon idag då Lukas sov länge och Filip var nöjd att ligga i sängen och titta på film. Blev frunch och nu badar barnen eftersom det är kalstajm idag för Freja blev 4 år i början av veckan.


Ska bli väldigt roligt att träffa hela familjen idag känns som det var evighet sedan vi sågs allihopa!


Återkommer förhoppningsvis med massor av glada bilder från dagen senare ikväll:)

Av Kisse - 11 februari 2011 15:17

Grannen hade tack och lov inte heller tagit sig på jobbet och därmed kom det strax efter mitt förra inlägg en traktor puttrandes upp på gården som röjde fram vägen så att jag bara körde fast en gång på gården innan jag tog mig iväg och jobbade några timmar.


Så nu kan jag med gott samvete ha HELG!!!



Av Kisse - 11 februari 2011 07:24

I mitt förra inlägg skrev jag ju om livspussel att få allt att gå ihop, idag funkade det inte alls. Visst vill jag ha mer tid med barnen men inte på detta sätt. Jag tycker om mitt arbete, jag tycker om att göra rätt för mig och bland det värsta jag vet är att lämna mina arbetskamrater i sticket jag vet ju att det blir krångel på jobbet när någon är sjuk eller av andra anledningar inte kommer MEN VAD GÖR MAN????


När vägen inte längre finns där den ska finnas... jag är helt sonika insnöad och det komemr dröja minst ett par timmar innan det ens finns en traktor tillgänglig och minst ett par timmar till att få bort snön...


DET HÄR ÄR GALET!!!

Av Kisse - 10 februari 2011 21:47

Redan torsdag, veckodagarna verkligen rusar fram och snart är det helg, en helg jag verkligen ser fram emot då denna vecka varit rätt tung tycker jag, dels för att jag jobbat några timmar extra, varit på föreläsningen och haft en hel del extra att tänka på. Känner mig otroligt trött på morgonen men sedan går ju faktiskt hela långa dagen av bara farten och kvällarna ännu fortare och det känns knappt som jag hinner träffa barnen och prata med deras far om hur dagen varit än mindre bry mig om bloggen... (och då behöver jag dessutom inte ens hämta barnen från fsk och fixa middag för den står redan på bordet när jag kommer hem)


Men jag vet ju att det är så här livet ser ut men ändå har jag så svårt att acceptera det, jag vill arbeta, jag tycker om mitt arbete men jag vill ju så klart vara så mycket jag kan med mina barn och där imellan ska jag hinna med maken och inte allra minst MIG SJÄLV också...


HUR FÅR MAN LIVSPUSSLET ATT GÅ IHOP?


eller igentligen


Hur lär man sig ACCEPTERA livspusslet?

Av Kisse - 9 februari 2011 18:05

Jag tog mig iväg så hoppas jag håller mig vaken men ämnet är intressant och jag hoppas jag går klokare härifrån!

Av Kisse - 8 februari 2011 20:27

Har en bloggsvacka nu, hinner inte riktigt med mig. Idag slutade jag tidigt och ville ta varje chans till att umgås med mina barn men lyckades tajma in lite skidåkning också medans Petter och barnen lekte en stund ute. Sedan händer det rätt mycket runt om kring oss som jag inte vill skriva om på bloggen och då blir det så svårt att skriva om något annat också, konstigt det där.


Imorgonkväll funderar jag på att åka på föreläsning men har en lång arbetsdag före så jag vet inte riktigt om jag kommer orka men det vore onekligen intressant. Jag har tagit på mig lite extra timmars jobb denna vecka och det lära kännas innan veckan är slut men tack och lov hade iaf barnen en kortare variant av magsjuka och är idag i toppform så på torsdag fortsätter Petter inskolningen av Lukas om inget annat inträffar.

Av Kisse - 7 februari 2011 21:55

Måndagar är helt klart den tråkigaste dagen att blogga på :)


Tjoho vad roligt det är att skriva att jag jobbat en full lång dag ( 8 ½ timme alltså), jag är trött när jag kommer hem men biter ihop och kramar om mina magsjuka barn och bara hoppas bacillerna väljer att inte fastna för det går ju bara inte att låta bli att pussa på dom ändå :)


Första inskolningsdagen för Lukas slutade med att det troligen bara blev 1 timme på förskolan denna vecka då Lukas fått diarre och Filip kräktes en gång  när de kom hem. Filip har iaf inte kräkts fler gånger men är rejält taskig i magen så det blir till att vara hemma de närmaste 48 timmarna för dem och själv spritar man händerna och håller tummarna för att klara sig och att barnen blir friska fort.


Imorgon är det min kortdag (har börjat nytt schema igen) men hoppar in en timme tidigare nu när jag har chansen (medans Petter är hemma med barnen) så det är verkligen dags att krypa till kojs.


Av Kisse - 6 februari 2011 20:37

Haft en lugn mysig familjedag idag, jag har åkt skidor på täkten börjat spåra ett långt spår nu :) Sedan var ute och grillade korv med barnen tills Lukas skulle sova i vagnen och Filip lite kvalitéts tid med mamma och pappa, spelade spel och sedan försökte jag få Filip att somna men blev bara bus av det hela.


Filip har nämligen fått en ny härlig vana att vakna klockan halv fyra fyra tiden och vägra somna om. Humöret blir ju härligt när han sedan blir för trött... somnade nästan till middag men då var det våran tur att börja med buset för att hålla honom vaken och hurra idag gick det :) Först en massa legobyggande och sedan plockade vi fram vårat gamla nintendo och spelade lite men alla spel vi hade var för svåra för Filip men vi fördrev ju tiden fram till badning, välling och läggning :)


Barnen somnade fort och lätt och nu hoppas jag på en bra natt annars ska jag börja på PROJEKT BYTA RUM... av flera anledningar tror vi nämligen att rummet har betydelse för OM barnen sover och VARFÖR de vaknar. Filip var lite rolig inatt när han vaknade och grät "Men mamma, jag vill HA en cykel" *ha ha* jag tror han sett lite för mycket på Nicke Nyfiken ;) Varför Lukas däremot vaknade och grät och grät och grät och pekade på väggen  " DÄ, DÄ, DÄ" kan vi ju bara spekulera däremot lugnade han ner sig när jag till slut tog honom till soffan :(

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21
22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards