Alla inlägg under mars 2011

Av Kisse - 18 mars 2011 21:44

 


Jag tävlar hos PIRUMPARUMBLOGGEN om ett hemligt paket värde 500 kr!
Tävla du med, klicka HÄR!

  


Av Kisse - 18 mars 2011 21:37

 


Jag deltar i utlottningen om en VALFRI mössa från Pirum Parum hos Tant Ulrika!


Avslutas 20/3 kl: 20.00

Av Kisse - 18 mars 2011 20:22

Sjukt sugen på att förändra saker och ting, göra lite vår fint men finns tre saker som stoppar först och främst ekonomin men även tiden och sist men inte minst maken... han tycker lixom att det duger... hur jävligt det än ser ut... poar på med mina små projekt under tiden men det kliar verkligen i fingrarna speciellt när det blir helg och inget annat finns inplanerat då rusar tankarna iväg vad mycket som skulle kunna göras...


Sitta stilla är inte min grej, tyvärr inte tålamods krävande saker det heller ;) Ja ja imorgon är det klädbytardag så ingen sovmorogn här inte det gäller att vara på plats och slåss med de andra mammorna. Fast vi är ju ett litet gäng som åker så innan vi är på plats har nog de riktiga godbitarna redan försvunnit ;)


Nu passa på och greja när maken inte är hemma  och barnen sover ;)

Av Kisse - 17 mars 2011 20:42

Bloggsvacka igen, hinner inte så mycket när jag kommer hem från jobbet, mer än hemmet och barnen nu är det ju dessutom dubbelt så mycket att göra när Petter både har ont och är mer begränsad med handen i stort gips. Slutade tidigt idag men hade massor av ärenden att göra och kom hem rätt sent ändå men hann få på barnen kläder så de kom ut en sväng iaf. Barnen blev nämligen hemma idag då de sov oroligt som attan och jag fick inte ens liv i Filip imorse när det var dags att kliva upp så de blev hemma istället. Jag har ännu en tidig morgon innan det blir helg, premiär för öppning av förskolan imorgon :)


Imorgon är det igentligen sista dagen på vik. men jag blir kvar ytterligare en månad ;)

Av Kisse - 17 mars 2011 15:24

"Det här behöver Stefan, så han kan laga sin bil i garaget. Det är stora hål som ska lagas"


Han är bra gullig med sin gudfar våran omtänksamma Filip.

Av Kisse - 16 mars 2011 20:16

Hämtade hem barnen efter jobbet så nu är ordningen återställd med två vilddjur här hemma. Pappan i huset har däremot rejäla smärtor och barnen får förskola imorgon  ska vi upp så då ska vi upp rejält tidigt och därför blir det natten redan nu.


God natt!

Av Kisse - 15 mars 2011 20:30

Lång med givande dag på jobbet idag, diskuterat genus på det pedagogiska cafét vi har tillsammans med  skolan och som vanligt väcker det en glöd hos mig ;)


Barnen sover hos mormor och morfar en natt till så vi håller tummarna att de sover lite bättre inatt så mormor inte är helt slut imorgon, än en gång stort tack till mamma som alltid ställer upp!!!


Petters operation gick bra och nu hoppas vi det läker som det ska men 6 veckor till är han sjukskriven och idag har han riktigt riktigt ont :(


Nu ska jag krypa ner i sängen och njuta av ännu en natt utan barn som väcker oss om nätterna men oj så vi saknar dom nu, imorgon blir det hämta dom direkt efter jobbet!!!!!

Av Kisse - 14 mars 2011 21:31

Blev inte riktigt som jag tänkt denna eftermiddag då jag fick höra att Petter ska in på operation imorgon så iställt för lugn hemma måndags kväll blev det skjussa barnen ut till mamma som ställer upp och är barnvakt för självfallet ska ju allt krocka på en och samma gång, Filip och Lukas förskola har APT och  stänger tidigare än vanligt, min förskola har APT och Petters operation på det.


Så barnen sover hos mormor och morfar en eller två nätter beroende på hur det går så nu blir det sängen, lång jobbdag imorgon 8-19 och förhoppningsvis kommer maken hem med en helare tumme... synd bara att han nu gått med gips i nästan 3 veckor i onödan... en operation skulle enligt dagens läkare har gjorts redan när han kom in akut med tummen den 26 feb.

 

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards