Direktlänk till inlägg 29 maj 2011

Seg steg denna helg

Av Kisse - 29 maj 2011 21:59

Ihelgen har det verkligen inte blivit många steg, jag är inte helt hundra i kroppen och känner mig helt slut nu efter min och Zannas lång promenad men dagens skörd är i alla fall uppe över 17 000 steg :)


Morsdag idag och jag gjorde en tårta (är väll bäst så om man ska få någon ;))

Har varit sjukt sugen på att göra en sedan jag såg att ica hade börjat med vita marsipanlock och fina rosa rosor så en sådan fick det bli. Med hallon och marsanfyllning *mmm* 


 

Svärmor och Ludde kom och gjorde oss sällskap.

 

Filip gillade inte marsipan men åt ändå upp en ros och desto mer tårta. Lukas däremot åt upp marsipanen men lämnade själva tårtfyllningen, dom är ju roliga dom där två ;)


Lukas har ett öga som börjat klägga idag så jag tror jag blir tokig... frågan är om han är känslig på pollen eller nått eller om ögoninfektionen tagit om... imorgon blir han hemma iaf då Ludde hjälper till att pyssla de tre timmar vi behöver barnpassning. Nu har jag fått schema för sommaren och det känns bra att vi äntligen kan börja planera lite, semesterveckorna är klara. Imorgon ska jag sätta mig och finslipa min cv och skicka in en drös med jobbansökningar :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se