Alla inlägg under maj 2011

Av Kisse - 5 maj 2011 21:58

 

Enbart kvällens promenad gav dessa och sedan plussar jag på 6000 steg på. Glömde stegräknaren hemma och tar därför ett snitt som jag bedömmer rimligt utifrån tidigare dagar. Jag och Zanna tog en mega lång promenad när barnen lagt sig så jag har precis kommit hem. Kyligt på kvällen så även om vi går i rätt rask takt känner jag mig frusen kan ju ha att göra med att tröttheten börjar sätta in också efter en lång arbetsdag och sedan utv. samtal för Filip.


Jobbat en massa extra timmar både igår och idag och knappt träffat barnen alls och imorgon bär det av till njurunda för några extra timmar istället för ledig fredag. I helgen ska vi däremor njuta av ledighet, jag hoppas Lukas hinner piggna på sig för just nu är han väldigt hostig och snorig för nästa vecka har jag redan extra timmar inlagda både måndag och tisdag. Kommer kännas bra när lönen ramlar in på kontot ;)

Av Kisse - 4 maj 2011 22:05

Dagens skörd av steg.

 
Av Kisse - 3 maj 2011 22:18

Jobbat en lång dag idag och konstigt nog hade jag energi över så efter middagen packade vi en lite fika och drog till skogs.

Världens fulaste och sämsta hållning ;) Dessutom urusel fotograf som knäppte i taskigt läge genom att stå nere i diket men det bjuder jag på ;) Trött Lukas då barnen fick lång förskoledag för Petter blev kallad till en arbetsintervju lite hastigt så nu håller vi tummarna.


Hittade rätt många murklor som ska få växa till sig och sedan ska vi leta reda på dom igen :)


  Det märks att Filip är van att traska med Petter i skogen ;)


Hem och lämna av familjen och sedan bege mig på promenad med Zanna så idag blev det en hel del steg och en massa surr. Är ju hur kul som helst att gå när man har sällskap!!!

Av Kisse - 3 maj 2011 21:16

Dagens skörd

Av Kisse - 2 maj 2011 22:03

Idag började den riktiga STEGRÄKNAR dagen och då glömde jag såklart stegräknaren hemma :( Var på arbetsförmedlingen och anmälde mig arbetslös på halv tid (orkade inte förra veckan och det är bara öppet tors och måndag). Känner mig lite som en svikare då jag satt in vikarie på min halv tid imorgon och själv åker till en annan förskola för att jobba heltid men vad gör man inte för pengar ;) Tyvärr måste jag ju prioritera det som ger mig mest jobb och min nuvarande chef höll med mig så då fick det bli så, imorgon jobbar jag därför med min syster och det är bland det roligaste jag vet ;)


Glömde ju som sagt stegräknaren hemma men stegade iväg ner på byn och promenerade med Lukas i vagen så det tillsammans med en rejäl städning på nedvåningen fick jag stegräkaren att ticka upp till 7265 steg iaf och lägger jag på 4000 (som jag minst går på en arbetsdag) så är dagens skörd


11 265 steg.

Av Kisse - 2 maj 2011 22:01

Av Kisse - 1 maj 2011 21:41

Idag åkte vi till syster för lekdejt och äta mat tillsammans, syster stod för maten och vi för desserten ;)

  Årets första rabarberpaj som fick drygas ut med hallon :)


Lekdejten blev precis som planerat hur kul som helst!!!

 

Lukas tyckte nog det vara allra allra roligast ;)

    

Lillfisen som tycker han kan göra allt som de andra gör...

   

Karusellgungan är rolig


Tänk om man kunde få veta vad han tänker när han fastnar på detta sätt, Filip älskar vatten och brukar bli otroligt lugn och betänksam vid sånna här tillfällen.

Filip fick låna Axels springcykel eftersom Gustav och Axel cyklade. Det gick jätte bra!

    

Gustav är en mycket snäll kusin som puttade på Lukas när han ville gunga, han är som en storebror till Lukas också ;)

   

Bus och mys i massor

        

Gustav spelar tennis

   

Axel också

 

Pusskalas hade Lukas och pappa


Middagslagning och mera bus och lek

        

Filip och Axel såg himla roliga ut när vi upptäckte att de hade likadana linnen på sig ;) Här dansar och tjoar de till Mojjeskivan.


Stort tack för idag, det var väldigt roligt men väldigt tröttsamt också ;)

 

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Skapa flashcards