Direktlänk till inlägg 10 augusti 2011

Utifall det blir lång väntan

Av Kisse - 10 augusti 2011 08:00

(förinställt inlägg)


Idag bär det av till sjukhuset för operation av Filips ljumskbråck. Det är en dagsoperation och går allt som det ska så kommer vi få åka hem senare idag. Men eftersom denna operation är inbokad på en akuttid så finns ju en viss risk att det blir långväntat så med i packningen idag har vi en sådan här.


 


En bärbar dvd spelare från Siba för 660:- Perfekt i bilen, hemma etc. Ingick dessutom både väska , biladapter och laddare. Kollade runt på nätet och den här var billigast med de finesser jag ville att den skulle ha. Den har en speltid på ungefär 2 timmar på batterie så då räcker den iaf till en film om man inte har någon el alls.


Såg att det var många som hade med sånna här när vi flög till Gran canaria, perfekt sätt att få barn att roa sig iaf en stund :) Barnet framför våran rad såg på stora maskiner i flera timmar och både Petter och Filip smygtittade mellan stolarna :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se