Direktlänk till inlägg 11 augusti 2011

TVå barn hemma igen :)

Av Kisse - 11 augusti 2011 21:47

Hämtade hem min älskade plutt Lukas idag, oj så jag saknat honom!!! Vi busade och lekte massor innan vi åkte hem och fick även mat av mamma och pappa, guldvärt eftersom Petter jobbar. Imorgon jobbar jag, öppnar så dags  att gå i säng och hoppas att Filip också somnar som sov middag idag också men det är inte så konstigt om han är lite tröttare än vanligt idag också. Idag har han fått lite alvedon men han har inte märkvärt ont utan lite mer i förbyggande syfte, Filip hoppar runt som vanligt. Vilket otroligt  läkkött barn har och vad tåliga dom är!!!


Lukas kör elbilen

  Bus och lek hos mormor och morfar Finns det hjärterum finns det stjärterum :)

 
 
Jessica A

Jessica A

11 augusti 2011 22:10

Fin o kul blogg, verkar som om vi har ungefär samma intressen.... gillar oxå kläder! Söta pojkar du har, och jeansen lillgrabben har är ju jättefina!

http://sturegatan3.bloggplatsen.se

Kisse

12 augusti 2011 14:14

Tack för din kommentar det värmer när nya läsare hittat in och lämnar en kommentar :) Ska ta och titta in hos dig jag åxå :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se