Alla inlägg under augusti 2011

Av Kisse - 14 augusti 2011 17:20

Hur klarade vi oss tidigare utan dvd i bilen? *ironi* Men faktiskt otroligt behändigt när man ska åka långt. Haft en otroligt rolig helg men nu längtar vi hem.

 
Av Kisse - 12 augusti 2011 22:05

Så här kan man göra om hinkarna man plockat vinbär i saknar lock... Dessutom plockat 4 liter körsbär.

 
Av Kisse - 11 augusti 2011 21:47

Hämtade hem min älskade plutt Lukas idag, oj så jag saknat honom!!! Vi busade och lekte massor innan vi åkte hem och fick även mat av mamma och pappa, guldvärt eftersom Petter jobbar. Imorgon jobbar jag, öppnar så dags  att gå i säng och hoppas att Filip också somnar som sov middag idag också men det är inte så konstigt om han är lite tröttare än vanligt idag också. Idag har han fått lite alvedon men han har inte märkvärt ont utan lite mer i förbyggande syfte, Filip hoppar runt som vanligt. Vilket otroligt  läkkött barn har och vad tåliga dom är!!!


Lukas kör elbilen

  Bus och lek hos mormor och morfar Finns det hjärterum finns det stjärterum :)

Av Kisse - 10 augusti 2011 21:16

Av Kisse - 10 augusti 2011 16:12

Operationen har gått bra, Filip var väldigt trött efter men mår nu bra och vi har fått lämna sjukhuset!

Av Kisse - 10 augusti 2011 08:00

(förinställt inlägg)


Idag bär det av till sjukhuset för operation av Filips ljumskbråck. Det är en dagsoperation och går allt som det ska så kommer vi få åka hem senare idag. Men eftersom denna operation är inbokad på en akuttid så finns ju en viss risk att det blir långväntat så med i packningen idag har vi en sådan här.


 


En bärbar dvd spelare från Siba för 660:- Perfekt i bilen, hemma etc. Ingick dessutom både väska , biladapter och laddare. Kollade runt på nätet och den här var billigast med de finesser jag ville att den skulle ha. Den har en speltid på ungefär 2 timmar på batterie så då räcker den iaf till en film om man inte har någon el alls.


Såg att det var många som hade med sånna här när vi flög till Gran canaria, perfekt sätt att få barn att roa sig iaf en stund :) Barnet framför våran rad såg på stora maskiner i flera timmar och både Petter och Filip smygtittade mellan stolarna :)

Av Kisse - 9 augusti 2011 22:17

Känns i kroppen att jag varit uppe sedan  kvart över fem imorse och plockat nästan 20 liter vinbär på kvällningen. Först hos Pierre och Sussie och sedan hos Camilla också ;) Jag är så glad över att få plocka en massa bär hos andra eftersom jag har så lite här hemma! Håller på att koka omgång nr 2 för dagen men resten får jag nod slänga i frysen för imorgon bitti måste vi upp sjukt tidigt för att hinna duscha Filip i descutan en gång till innan operationen. Nu håller vi tummar och tår att operationen blir av.


Sjukhusväskan ska packas och sedan ska det sovas ett par timmar åxå!!!

Av Kisse - 8 augusti 2011 22:37



Ett evigt pysslande nu igen att få dagarna att gå ihop utan att någon av oss behöver vara hemma och vabba med Filip som inte får vara på förskolan och ska ta det lungt innan operationen som inte blir av imorgon... en akut operation kom imellan och istället skjuts Filips tills på ondag morgon då hoppas vi att narkos läkaren inte tycker Filip är för snorig för då blir det ingen operation förräns han blivit helt kry. Petter har börjat jobba sina kvällspass igen och jag jobbar på dagarna :) Med mormors hjälp fick vi det att gå ihop idag åxå.


Sedan tog hon med sig Lukas hem så han får vara där nu några dagar för att vi ska få ihop det här lättare och Filip får lite lungt utan lillebror. Jag öppnar förskolan imorgon bitti så nu blir det sängen, jag har gjort mitt duktiga idag som plockat ytterligare 5 liter och kokat saft... hade glömt den lilla detaljen bara att jag gjorde av med allt socker igår...


  Jag och Filip har mumsat morötter nu på kvällningen, vi vitaminbombar så mycket vi kan så han  ska bli frisk ;)

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards