Alla inlägg under september 2011

Av Kisse - 19 september 2011 20:36

Inbillar mig att dagens kurerande faktiskt gjort mig lite bättre... med betoning på LIIITE!


Barnen däremot är det full fart på, snoret rinner på Lukas men orken är det inget fel på så blir de inte värre under natten blir det faktiskt förskola för båda imorgon. Dock misstänker jag att dte är Filips tur att bli sjuk nu då han näsa också börjat rinna :( Vi får se hur natten blir jag blir hur som haver hemma imorgon jag har ingen ORK i min kropp. Ingen feber längre men hostar, snorar och halsen är krasslig dock har faktiskt det onda gett med sin tack och lov eftersom jag missbrukar så mycket halstabeletter att magen tagit stryk istället :(


Fick glädjande besked idag att min arbetskamrat Linnea fått sin efterlängtade bebis, Linnea har orkat arbeta hela graviditeten men gick hem i torsdags för att få vila lite innan förlossningen, blev snabbvila det ;) Jag sken upp så himlans när jag fick beskedet att Filip tom frågade "Mår du bättre nu mamma?" Han är ju för go min stora kille.


Båda barnen sover och jag ska göra dom sällskap!

Av Kisse - 18 september 2011 14:30

Igår var det möhippa för blivande svägerskan, as kul från början till slut då Jeanette verkligen bjöd på sig själv igår,Temat på möhippan var HUSFRU med NAKEN chock!!!



Med Jeanetttes tillstånd visar jag en bråkdel, gobitarna håller vi för oss själva ;)


    

Ett absolut måste på en möhippa är ju såklart penisridnigen på nöjeshallen ;) Jeanette hittade en kanon ställning och höll sig kvar i 19 sekunder!!!


  Träffade ett gäng STARKA KARLAR i Birsta ;)   Det bjöds på graciösa konster  


       

Snyggade till bruttan lite och gick på Oscar och åt dyr mat...

  Men gott var det!

Intog dansgolvet och sedan även kareokescenen på momento

 

Idag ännu mer sjuk så intar soffläge tillsammans med Filip, Lukas sover i vagnen och Petter får kämpa med veden själv. Imorgon blir vi hemma och kurerar oss både jag och barnen!!! Orkare inte må så längre kan vi inte bara få bli frisk nu allihopa, feber som kommer och går på nästan hela familjen :(

Av Kisse - 17 september 2011 08:04

  Med hösten på intågande vad passar bättre än en ny mössa, vi tävlar på pirumparum bloggen om en mössa från härliga geggamoja.

Av Kisse - 17 september 2011 07:43

Jag och kollegorna hade en super rolig kväll igår. Vad härligt det är att få skratta så mycket tillsammans!

Av Kisse - 15 september 2011 19:10

Våra dagar ser ut så här nu, barnen lämnas på förskolan jag åker vidare till mitt jobb, hämtar barnen, hem och gör middag och lägger barnen för att sedan själv gå i säng strax därefter. Kort och gott finns inte mycket att blogga om... En mycket envis förkylning har intagit min kropp och suger musten ur mig : ( Tack och lov fredag imorgon och en trevlig kväll med kollegorna är inbokad!

Av Kisse - 11 september 2011 12:48

Maken är på väg hem och jag säger just nu...


Äntligen!!!

Av Kisse - 10 september 2011 20:30

Jag och Lukas åkte på fredag eftermiddag upp till skogen där Petter och Filip var och jagade älg. Ingen älg skjuten den dagen heller *suck* men Filip tyckte det var spänande och roligt ändå. Lördag morgon lyckades dock dom fälla två älgar och efter ett par timmars slit i skogen kom dom med älgarna till slaktplatsen som är på området där jägarna bor i stugor, baracker och husvagnar. jag och barnen brukar ju alltid åka upp i alla fall en sväng så gubbarna i laget är van att jag och barnen är där ;) För oss är det naturligt att barnen är med och ser älgarna under hela slaktprocessen. Filip visar mer och mer intresse att veta vad vi äter, vilket djur är det här kan han fråga under middagen och vi brukar prata om att en del inte äter kött etc. Men för oss så är det så här livet ser ut, vi är en jakt familj, vi äter det pappa skjuter, vi brukar köpa "hem" grisar när tillfälle ges då det känns bättre för oss. Vi tar reda på det mesta som naturen har att ge oss bär, svamp, kött, fisk etc.


Frukost i husvagnen och tackar gudarna för den bärbara dvd spelaren ;)

    Ska det bli någon lunch så måste vi elda...

     

Kaffe (som smakde rävpiss???)till mamma och äppeln till barnen.


     

Korv till lucnh!

  Lukas sover i vagnen och Filip roar sig själv med ett spännband. Barn är påhittiga när de har knapert med leksaker :)


      

Lukas vaken igen och leker med träbössan. Redan i denna ålder grundlägger vi den viktiga regel ALDRIG rikta ett vapen mot människor eller våra tamdjur. Bössan riktas ut i skogen eller upp i luften!

    Övade prickskytte :)


  Lite frukt och ja som sagt barn är lättroade ute även utan leksaker. Lukas kör bil med äppelbitar på sittunderlaget ;)


    Jagtlaget har matteam som turas om att laga mat till alla i jaktlaget och det är rejälmat som tillagas i mängder till hungriga gubbar som varit i skogen hela dagen. Potatis, sill, korv och köttbullar var lördagens middag. Strax därefter plockade vi ihop och började resan hemmåt, barnen börjar bli stora kändes det som när båda höll sig vaken hela vägen hem och vi gick alla tre direkt i säng vid halv nio när vi kom hem, man blir trött av friskluft!

Av Kisse - 9 september 2011 13:51

Filip sitter på älgpass tillsammans med pappa.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17 18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards