Direktlänk till inlägg 11 oktober 2011

Limpamacka och varm oboy

Av Kisse - 11 oktober 2011 20:36

Kom i säng på tok för sent igår och klev ju upp as tidigt imorse eftersom jag öppnade förskolan klockan sex. Ikväll blir det desto tidigare i säng och tyvärr blir det inget jobbat fast jag hade planerat för det :( Det är lite kämpigt för mig att få in min planeringstid när Petter jobbar som han gör. Petter har fått förlängt månade ut men vi får se om de kan göra något åt hans schema, Petter ser ju att jag blir helt slut och allt blir fel, fel för Petter, fel för barnen och på tok för mycket för mig :( När barnen har lagt sig är ju jag också trött och orkar inte alltid fullfölja vad jag tänkt tidigare under dagen/kvällen.


Igår kväll var en bra kväll men då spenderade jag den på facebook istället *otyg* Och ikväll är jag som sagt helt slut. Sitter nu med dagens höjd punkt nämligen limpmacka med ost och doppar i varm oboy. Sjukt gott!!!!


Onsdagar är min och barnens lång, lång, lång dag vi åker tidigt och kommer hem riktigt sent men tyvärr går det inte att göra något åt den jag får glädja mig åt att de andra dagarna i veckan ser bättre ut :) Fredagar har vi rullande schema och jag har en rätt sen fredag denna vecka men å andra sidan börjar jag rätt sent och hinner till barnmorskan före arbetstid.


Nu: SOVA!!!


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se