Direktlänk till inlägg 6 december 2011

Vitt igen

Av Kisse - 6 december 2011 13:48

Det kom ett tunnt lager med snö igår, gräset sticker upp men det är vitt vilket gör mig glad, skönt att det är ljust när man kommer hem från jobbet, var väldigt mörkt imorse halv sex när jag åkte ;)


Är hemskt glad att jag blev sjukskriven på 50% i två veckor (efter de två heltids sjukskrivna veckorna) igår var jag trött när jag kom hem och ännu tröttare efter APT... idag kände jag mig helt slut efter mina fyra timmar... tror jag dessutom inte tagit det tillräckligt lugnt då jag fick ont i magen idag igen. Jag har lite svårt att inse mina begränsningar :( Kunde jag så skulle jag nog köra på i 200 men kroppen klarar det inte, ha därmed bestämt mig för att jobba 50 % nästa vecka också trots att det ännu är början av veckan men lika bra att boka upp vikarie så vi inte står där på pottkanten nästa vecka.


Känns som jag snart berättat för alla vad som hänt, idag hade jag lite pratat med några barn som varit väldigt insatt i att jag väntade bebis, dom hde redan snappat upp vad som hänt så det kändes bra att jag kunde förklara för dom.


Idag kommer min bror, Jeanette och Wilhelm ner hit på middag, länge sedan sist så det ska bli trevligt! Jag gör de lätt för mig och gör mat som tillagar sig själv i ugnen, tyvärr ingen som helst inspiration till matlagning ;) Det enda jag längtar efter är svärmors lax, tur för mig då att vi firar jul där även iår för att kunna fira jul nästa år tillsammans med mamma och pappa och ALLA min syskon och syskonbarn   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se