Direktlänk till inlägg 6 december 2011

Roligt och lite pirrigt

Av Kisse - 6 december 2011 19:59

Så har broder och hans familj åkt hem men vi syns redan på lördag igen för då kommer dom ner och lämnar lille Wilhelm så ska vi passa honom över natten,  ska nog gå bra men nog är det lite pirrigt att passa andras barn men allra mest ska de bli roligt!


Nu inväntar jag att Petter hämtar posten och sedan blir det dusch och i säng, känns att jag varit uppe och hållt i gång hela dagen. Min rygg vill inte riktigt bli bra och det är sjukt irriterande, inte går det att gå ut och gå heller eftersom ett vitt fint lager täcker all is och gör det ännu svårare att gå utan att spänna sig, jag tror nämligen jag har en massa spänningar som gör denna ryggvärk.

 :(


Tänkte även vissa vad jag fick i paketet igår, jag lyckades nämligen vinna ett paket i pakettävlingen vi hade på vårat ATP med julavslutning.

 

En fin fin tomtelykta och små mini pluttiga mörknivar som barnen helt klart kommer uppskatta ;)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se