Alla inlägg under december 2011

Av Kisse - 10 december 2011 21:05

     

Filip tog fram skidorna idag, halva gården har lite snö medans andra halvan knappt har någon alls men åka skidor gick det ;)

 

Ett otroligt tålamod hade han idag, kämpade och kämpade, trixade och hade sig :)


     

Lukas han gungade, så otroligt härligt att han blivit så glad och att han numera älskar att vara ute!


     

Drack lite varm chocklad med mini chamallows *gott*


Petter var iväg på jaktmöte och därefter åkte vi till Olliver på kalas, skyndade oss hem och gjorde ordning middagen tills Wilhelm kom hit.


     

En riktig gladis har han varit enda tills läggdags då tyckte han inte faster var så snäll, då ville han hellre leka med bilarna på Filips rum ;)

 

Riktigt mysigt att få rå om Wilhelm alldeles själv iaf, hoppas han inte vaknar allt för tidigt imorgon i alla fall vi är ju lite bortskämda med att barnen i detta hus sover rätt länge ;)

           

Av Kisse - 10 december 2011 10:01

Nu har barnen ännu en kusin, en pojke på 50 cm och 3710 gr.


Stort grattis Nisse och Idah!


 

Stal en lite bättre bild på Idahs fb ;)

Av Kisse - 10 december 2011 09:23

 

Lukas är verkligen mer vild än tam nu men det märks att han börjar bli stor. Han kan verkligen förmedla vad han vill eller inte vill. Favorit ordet är BA, en blandning på ja och va tror jag, tyvärr säger han det av bara farten och ofta är vi och andra snabba på att återupprepa vad man precis sagt... avvaktar man en stund då återberättar han istället vad man sagt så tyvärr blir det vi (och andra) som just nu motarbetar honom. Nu försöker vi verkligen att inte återupprepa oss men ibland går det av bara farten så vi har verkligen något att jobba med här hemma ;)


Specialpedagogen har varit till Filips förskola och lyssnat på honom, han har lite problem men några bokstäver så det ska göras en uppföljning i jan så får vi se vad som bestäms då. Känns bra att det händer något nu för Filips skull.

Av Kisse - 9 december 2011 23:35

 

Jag avskyr att ha husdjur i sängen, tyvärr har Sylvester fått ligga i sängen sedan första början (Petters fel) och sedan har resten av katterna gjort lika... får en får alla... däremot är jag sten hård, längst ner i fotändan ska dom ligga. Barnens sängar har varit totalt förbjudna men nu vet jag att Filip bjuder upp Findus och han har gjort det valet och då är det svårt för mig att sätta stopp... men även Findus verkar ha snappat upp FOTÄNDAN iaf.

Av Kisse - 9 december 2011 21:50

Blev en stor handling som kvällens roande ;) Kanske inte så roligt men väldigt välbehövligt, nu är kommande veckan mathandling avklarad och endat mjölk, bröd och grönsaker behöver fyllas på det känns skönt även om jag bara jobbar 50 % kommande vecka också.


Kvällsfika lite och sedan blir det sängen, Filip har blivit hemskt hostig så jag hoppas han inte blivit sjuk till imorgon, vore ju typiskt när vi har en hel del inbokat. Det blev ingen älgjakt för Petter så vi är två vuxna hemma hela helgen, vilket jag tycker känns skönt!

Av Kisse - 9 december 2011 16:39

Idag är det fredag och början på en rätt välfylld helg känns det som. imorgon ska vi först på ett 3 års kalas då Olliver  fyller år idag och sedan kommer vildingen Wilhelm hit för att sova över, vips så är det söndag och om vädret tillåter skulle jag vilka åka till birsta för att få klart sista julklapparna, köpa en gran och en säng till Filip men vi får invänta och se vad det är för väder för de första, sängen är det ingen panik med inte julklapparna heller men vore skönt att ha det överstökat.


Granen börjar jag känna mest stress över tror jag, för jag vill städa undan den så fort som möjligt efter jul så då vill jag gärna få in den NU ;) Köper hellre en gran än plockar en själv eftersom de barrar SÅ MYCKET MINDRE!!!


Mina fyra timmar på jobbet gick snabbt idag, nu börjar barnens frågor om bebisen komma, lite tufft för barnen ser att jag blir ledsen när de frågar men samtidigt tycker jag det är bra att de frågar... jag är en väldigt öppen person jag vill att de ska våga fråga även om jag blir ledsen, jag vill svara på deras frågor även om jag inte har direkt några svar. Dom undrar varför den dog, det gör jag med...


Nu ska jag brygga lite kaffe och få liv i maken som tog sig en tupplur efter maten, själv har jag ju ingen ro i kroppen så något måste hända ;)

Av Kisse - 8 december 2011 18:52

Finaste vännen Ankis (barnens gudmor) skickade en tidig julklapp/pigga upp present med posten åt oss, nämligen dennna fina kalender med söta ugglor.

 

Extra glad blir blev jag när jag läste en liten lapp som kom med kalendern där det stod att genom att köpa kalendern så skänktes 10 kronor till childhood. Så vill du ge bort en fin present tex. en kalender eller personlig tavla och samtidigt göra en god gärning tycker jag att du ska titta in på barntavlor.se

Av Kisse - 8 december 2011 13:35

Idag är en bättre dag dock känner jag mig ännu lite nedstämd och jag tror att det är för att jag är hemskt trött, det tar på krafterna även om jag bara jobbar 50 %. Jag måste helt enkelt ge mig själv tid...


Timmarna på jobbet går bra det är när jag kommer hem som jag blir så sjukt trött, jag äskar ju mitt jobb, jag blir glad av att träffa barnen, glad av mina kollegor och idag blev jag alldels särskilt glad då en kollega gav mig inte mindre än TVÅ fina överraskningar.


 

En underbart fin ram som jag försökte vinna på facebook men som jag inte lyckades vinna. Men min kollega vann den däremot och då bestämde hon sig för att ge den till mig eftersom jag så gärna ville ha den för att ha ultraljudsbilden på Vidar i den och nog blev det bra alltid.


 

Och som om det inte vore nog så fick jag även ett fint ängla halsband som hon själv gjort. Jag ser inte så glad ut men skyller på att jag koncentrerar mig och tröttheten ;)

    

Jag är glad, jätte glad, det är verkligen jätte fint, tack snälla!!!!

   

Hon är hemskt duktig på att göra fina smycken, mitt andra favorit halsband har min kollega också gjort.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards