Alla inlägg under december 2011

Av Kisse - 3 december 2011 22:22

Sist vi var på barnens hus fick Lukas köpa en nappflaska till dockan och den är verkligen uppskattad :)

 

Bilstolen till dockan är också väldigt uppskattad och Lukas leker mycke med den.


Iår är det riktigt svårt att veta vad vi ska ge Lukas i julklapp... någon som har nått förslag?


Av Kisse - 3 december 2011 21:47

Jag och Petter lämnade in barnen till svärmor och Ludde *vad  gjorde vi utan dom, så himla glad att vi har svärmor nära och att de alltid ställer upp* hämtade upp Stefan och Linn och åkte först till birsta för att köpa en ny kaffebyggare och sedan åt vi middag på Saigon palace, buffé, *mmm* så gott jag åt mest bara sushi men lite pekingsopp och räkchips slank ner :) Jag är inte så förtjust i kina och då passa det med att dom har sushi på buffén också.


Riktigt skönt med vuxentid, bara sitta och äta själva utan barn!!!

Kände mig riktigt pigg och glad för fösta gången på riktigt länge!!! 



Av Kisse - 3 december 2011 12:05

Var på 40 års fest igår så är lite seg idag, drack faktiskt tre cider och hann både känna mig smått berusad och bakfull innan jag åkte hem ;) Det gick jätte bra för Niklas och Cissi att passa barnen, inte hade jag trott något annat heller.


Idag blir det en tur till Huddik eller Birsta... måste skaffa ny kaffebrygare eftersom våran så lägligt slutade fungera igår 1 år och 2 dagar gammal... blir så trött, varför är det alltid så... precis när garantin gått ut så går de sönder... måste ha ny iaf utan kaffe fungerar vi inte jag och man :)


Barnen håller precis på att mumsa i sig sina chockladtomtar som de fick i paketkalendern idag, Filip gillade dock inte sin men Lukas som är en sockerfantast mumsar nog i sig hela sin ;) Det kanske får lie fart på magen hans som strular mycket nu igen :(


 


Av Kisse - 2 december 2011 11:47


       


   



 


    


       


Ingen av barnen gillade russin på lussebullarna och Lukas tyckte bullen var ÄCKLIG!

 
Av Kisse - 1 december 2011 21:45

För någon vecka sedan bytt jag ut alla mina kläder i garderoben mot mer passande mamma kläder... konstaterade att de mestta av mina mammakläder var sommarkläder och rätt stora för mig eftersom jag gick ner så myket i vikt. Men de var ju ändå bekvämare än mina vanliga kläder, älskar dessutom mammabyxor med dess höga muddar, varmt och skönt.


Nu kände jag att det var dags att rensa ur alla mammakläder ur garderoben eftersom det blir en smärtsam  påminnelse varje gång jag ska ta på mig kläder... rensade rätt grovt när jag plocka ur kläderna och slängde typ det mesta... min plan var ju att ha mammakläder en så är 6-8 månader till och sedan amningströjor (som jag har väldigt gott om) i så där ett år...


Nu ekar det rätt tomt i garderoben när jag plockat tillbaka de kläder jag sparat...

...LURAD ekar det i mitt huvud!!!


Tur att min inOne snart kommer, jag tänker BO I DEN, även på jobbet!!!

Av Kisse - 1 december 2011 19:37

Precis som jag skrev igår så gör vi inte så mycket om dagarna, myser på, är med barnen, äter lite extra gott bara för att de gör det lite lättare att faktiskt få i oss mat varje dag. Idag känns det ändå som om jag varit lite effektiv, klätt bocken med granris medans barnen roade sig själv ute.


Jag har tvättat och plockat undan, konstigt nog ser det inte ut som ett bombnedslag här så jag har nog varit rätt duktig på att plocka undan de andra dagarna också ;) På övervåningen ser det lite kaos ut med det är byggkaos, ett annat slags kaos som ämdå är lättare att leva med ;) Är så glad över att min make fått en herrans masssa gjort som skulle blivit gjort för flera år sedan, lite små fix här och där. han bearbetar sin sorg med att jobba i den mpn han orkar här hemma. Nu är han inte helt kry i halsen sin ännu så han orkar ju inte hur mycket som helst han heller.


Nu ska barnen läggas och jag ska plocka undan lite på övervåningen och sedan ska jag prova kläder inför morgon dagens 40 års fest. Känner mig inte ett dugg sugen på att gå på fest... blir nykter, tror inte mitt sinne klarar en droppe alkohol, känns samtidigt jobbigt att gå på festen nykter... men då kan jag åka hem när jag vill och om barnvakterna går bet, vilket jag absolut inte tror att dom gör!!! Det är min lillebror och hans tjej som ska vara barnvakt för första gången och det kommer gå så bra.


Näpp barnen har fikat klart så nu är det sänggående för dom, ikväll ska jag läsa boken "Jag känner en ängel" för Filip, det har varit så sena kvällar i säng att den inte blivit läst tidigare.


 

Hela bron blev lite vinterfixad tidigare idag när jag var ute och grejade.

Av Kisse - 1 december 2011 16:15

Idag klädde barnen granen som vi sågade ner igår till lekstugan, jag hjälpte till lite med glittret och att få stjärnan på plats. Filip ville ha lampor i den också men vi har ju tyvärr ingen el ut till lekstugan, det skulle vara praktiskt då barnen gärna leker i lekstugan även på vinter halvåret men då blir det ju så rackarns mörkt i den så fort.

Blev fint med en liten gran där ialla fall :)  Skulle behövas städas där igen men inte så stor idé nu innan snön kommit, det ser likadant ut på en gång eftersom barnen älskar att släpa in sand och laga mat med.

Av Kisse - 1 december 2011 10:52

Lyckliga barn som fick öppna första paketet i sina julkalendrar idag :)

 

Ser lite glest ut med paket men jag hinner säkert fylla på lite, dessutom ska det upp lördagsgodiset på varje lördag ;) Filip tycker det ser ut att vara mer paket på Lukas med de har lika många men det är bara att Lukas paketen är större.




    

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards