Direktlänk till inlägg 17 januari 2012
Fisksoppa i rött 4 port.
(detta recept finns på baksidan på icas finkrossade tomater med vitlök)
6-7 potatisar ca 500 gr
1 bit rotselleri ca 200 gr (vi bytte ut det mot morötter som vi hade hemma)
1 pkt ica finkrossade tommater med vitlök, 500 gr
7 dl vatten
1-2 krm peppar
400 gr djupfryst sej, hoki eller torsk
Smaksatt creme fraiche
2 dl lätt creme fraiche
2-3 krm salt
1-2 pressade vitllöksklyftor
3 msk hackad persilja
Bröd till servering
Gör så här
Skala och skär potatisen och selleri i små tärningarn. Koka upp de finkrossade tomaterna med vatten, salt och peppar. Lägg i potatisen och selleri och lå koka under lok i ca 10 minuter. Halvtina och skär fisken i kuber. Lägg fisken i grytan och låt koka ytterligare 6-8 minuter. Smaksätt lätt creme fraiche med salt, pressade vitlöksklyftor och hackad persilja. Servera soppan med lätt creme fraichen och bröd.
Super lätt och super gott!!!!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 | 31 | ||||||||
|