Alla inlägg under januari 2012

Av Kisse - 28 januari 2012 19:04


Lördagsmys i köket, går ännu inte att släppa lös Lukas med chips och dipp i vardagsrummet utan att få skura hela övervåningen så vi kör myset i köket. Lukas får egna skålar dessutom eftersom han är rätt duktig på att grisa ;) Petter har bärt upp tv:n vi fick av Camilla så vi har faktiskt tittat lite på bolibompa uppe på övervåningen ikväll ;)

Av Kisse - 28 januari 2012 13:31

Känns tungt idag med :( Kände mig inte ens riktigt peppad på bodypumpen och kände mig i urusel form... kände mig svag... jag är nog helt enkelt svag just nu... måste lära mig tillåta mig vara svag ibland...


På måndag ska jag på massage och dessutom sluta en timme tidigare för att åka till tandläkaren med Filip och fredag har jag ansökt om semester, små saker lite här och var som jag nog behöver... en bit i taget...


Ibland har jag lite för bråttom... jag vill så mycket...


Tar ett djupt andetag och stannar upp... koppla av...koppla bort...

Av Kisse - 27 januari 2012 23:00

Jag och Zanna tog en lång promenad efter att jag publicerat förra inlägget, var hemskt skönt att prata av mig efter att ha skrivit ner det jag skrev... oftast känns det lite bättre direkt efter att jag fått sätta ord på känslorna. Men ännu bättre kändes det efter våran promenad då vi pratade en hel del om just detta, Zanna lämnade även över en fin liten minnesgåva till Vidar (till oss) och jag har ställt den på våran lilla Vidar hylla i köket. Än en gång tack Zanna (med familj) den passar super där, så passande att ängeln håller i just en stjärna!


 


Imorgon blir det bodypump, skönt att få jobba ut lite aggressioner. För är det något som är bra för mig just nu så är det denna träning, jag blir fysiskt trött och sover bättre, jag är upptagen men något som får mig att koppla bort tankarna helt och jag kan fysiskt ta i och kämpa mig upp på fötter igen och känna mig stark. Jag behöver något att fokusera på mellan varven, fokusera på mig själv och inte bara familjen, JAG måste må bra för att VI ska må bra!!!


Jag vet att många tycker jag kämpar och tränar för hårt just nu men jag behöver det här!!!

Av Kisse - 27 januari 2012 19:33

Pang och rätt som det är är jag inte alls stark längre... ångest, panik, smärta långt in i hjärtat...


VARFÖR???


Gör så sjukt jävla ont, som om hjärtat ska brista i bitar och jag vill bara skrika...


Jag vill inte glömma hur han såg ut, så liten, så fridfull, så evigt saknad!!!!


Ibland kan jag inte låta bli och tänka på hur hur långt vi skulle ha kommit i graviditeten, hur stor magen skulle ha varit... varför plågar jag mig själv på det viset? Hur mycket jag än kämpar för att inte tänka på det så dyker tankarna ändå upp... varför kunde vi inte få denna bebis???


VAD gick fel?


NÄR ska jag förstå att vi har ett barn i minneslunden? Att vi tillhör skaran som förlorat ett barn? Att jag fött tre barn men bara har två?


HUR ska vi våga vara glada nästa gång, hur ska vi våga prova igen, just nu känns det så långt borta. Jag försöker ännu läka, det stora stora såret i hjärtat, som gång på gång rivs upp och gör lika ont igen...


Jag vill inte glömma, jag vill bara att det ska göra mindre ont..

Jag vill inte sluta bli påmind, bara det inte gör lika ont varje gång...


Jag tycker det är fint när folk vill prata om honom, om sorgen, jag tycker ni är modiga speciellt då jag själv inte är det... jag har för nära till gråten ännu... ibland tycker jag det gått så lång tid men det har faktiskt bara gått 2 månader... jag har all rätt i världen att få vara ledsen, att vara arg, att vara besviken men det är så svårt att låta känslorna synas, livet fortsätter i rask takt... mitt (vårat) liv har förändrats för all framtid, vi har en sorg, en förlust.


Någon fattas oss... Vidar fattas, han finns inte... inte hos oss!


Vi har en ängel!


Av Kisse - 27 januari 2012 19:03

Tänkte passa på att tipsa om dagens deal på Groupon, en perfekt present till alla åldrar!


Super bra erbjudande med värsta lyx fotoboken i stl XL (39x29 cm) med linneomslag. Jag beställde en direkt och tänkte få med Petters familj och göra en fin fotobok till farmor Märta på alla barnbarnsbarn ;) 


Men passa på dealen gäller bara idag!!!

Av Kisse - 27 januari 2012 09:12

Vi fick oss en skön sovmorgon, Lukas klev upp och tände alla lampor klockan åtta :) Frukosten är intagen och nu leker barnen på rummen medans jag ska försöka göra mig själv klar. Snöar en massa idag så vi måste nog se till att komma ut i bra tid så vi hinner skotta och sopa av bilen. Snön får gärna fortsätta falla så det blir något skoterföre någon gång. Fortsätter det i denna takt kanske jag rent av kan få maken at gå med på en tur på söndag ;) Tror inte vi har något inplanerat denna helg alls, skulle ha varit till Max och gratulerat honom eftersom vi missade hans kalas när Lukas fick vattkoppor men hörde igår att dom fått magsjuka igen så vi får avvakta lite till.


Imorgon är det bodypump för min del om jag har någon barnvakt men det ska nog ordna sig. Så himla glad att svärmor och Ludde ställer upp så mycket för oss, lämnade in barnen där igår och sedan hämtade Petter dom när han slutade jobba. Petter försöker jobba så mycket han bara kan och får just nu eftersom vi inte vet hur länge han har jobb...


Nä dags att få på oss lite kläder och åka och jobba idag är det FREDAG!!!

Av Kisse - 26 januari 2012 21:32

Var inte riktigt lika pigg på bodypumpen som de tidigare gångerna men jag lägger på mer vikter nu också så det tar ju mer och på slutet var jag riktigt slut ;)


Det är värsta ä rju att NU är jag pigg... nu när jag borde sova... Tur att vi har sovmorgon imorgon iaf för jag jobbar stängning.

Av Kisse - 26 januari 2012 14:00

Om Lukas får välja kläder själv väljer han ofta klänning, jag kallar de tunika men Lukas säger klänning, den här med nykelpigan är verkligen en favorit och nu är den precis lagom, precis lagomt lång och sitter lite lösare än en vanlig tröja.


   

Älskar trycket, vill inte att han ska växa ur den ;) 


   

Lukas mini nyckelpiga


 

Liten Lukas nyckelpiga


Tycker ni det är jobbigt när barnen växer ur kläder som du själv eller som du vet att ditt barn verkligen gillar???

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards