Alla inlägg under januari 2012

Av Kisse - 22 januari 2012 19:13

 Jag och Petter vaknade före barnen idag, kring halv nio så jag bestämde mig för att göra lite nytta och började måla på mina projekt och sedan blev det en massa fixande inför dagens tupperwere party. Bakade philadelphiabulle, så sjukt gott.


Anna kom och packade upp all grejer och kring 13.00 var alla på plats och visningen kunde börja.

 

Tack för att ni kom Camilla, Cajsa, Birgit, Sussie, mamma, Jeanette, Linn och Emelie :) Om ca 2 veckor kommer grejerna och jag ser fram emot att få visa er då vad jag köpte, som jag så länge velat ha!


 

Fick middags sällskap idag, söndags pizza blev det ;)


Nu ska barnen i säng, ingen ögoninflammtion på barnen så imorgon blir det jobb/förskola för hela slanten, skönt med vardag igen!!!

Av Kisse - 22 januari 2012 08:30

Tänkte försöka skärpa till mig med mina frukost vanor nu när jag är så duktig och tränar en massa. Oftast äter jag på tok för lite... väldigt ofta bara kaffe... inte bra!


Såg till att köpa hem en ny musli och lite yoghurt men i huvudsak ska jag se till att komma igång med havregrynsgröten. Jag gillar ju faktiskt det om jag får mammas äppelmos till och nu har jag ju fått några lådor med äppelmos så nu finns inga ursäkter längre ;)


 

Av Kisse - 21 januari 2012 21:58

 

Lukas har haft besvärligt med bajseri i flera dagar och somnade till slut av utmattning på köksgolvet idag, mitt på dagen :(

Inte lätt att vara liten :( 


Det är så himla jobbigt med dessa problem och inget tycks lixom hjälpa, så fort vi får ordning på magen så funkar det två, tre dagar sedan är det likadant igen. Måste ta upp det med bvc igen, nu har vi tjurat på med laktulosen lång tid men det blir inte bättre :(

Av Kisse - 21 januari 2012 09:15

 

Är bra nog gulligt!!!!

Av Kisse - 21 januari 2012 08:30

 

Idag kickstartar jag med en energi bomb, hempressad juice (apelsin, blodapelsin, päron, morot och lite lime) till frukost och sedan iväg på ett mixpass.

 

Av Kisse - 20 januari 2012 22:26


  Lukas leker med nya favoriterna :)


Hej och hå idag har jag och Linn gett våra kroppar en rejäl uppmjukning ;) Helt slut var vi båda två efter dagens promenad med barnen i varsin vagn, det ger ju lite extra tyngd det med ;) Slappat resten av dagen och blivit angripen av nästa barnsjukdom... Lukas har troligen ögoninflammation... röd och irriterad i ett öga, avvaktar lite för att se vad som händer. Pratade med hälsocentralen men blev inte så mycket klokare, har nämligen läst att man ska vara observant om vattkopporna går mot ögonen... men tydligen enligt hälsocentralen kunde man inte få koppor i självaste ögat... ja ja de sa ju även att man kunde använda hydrokortison för att klindra klådan vilket 1177 INTE rekomenderar då det ökar risken för infektion i kopporna... avvaktar iaf och ser hur det ser ut imorgon eftersom det iaf inte blivit värre under dagen...


Svullade i oss god tacos till middag, gott som attan och sedan gick resten av kvällen ut på att Lukas skulle bajsa och till slut somnade han var ren utmattning. Hade bästa sällskapet av Linn ända till kvällningen :)


Morgondagen är förberedd så nu är det bara att sova, härligt!!!

Av Kisse - 20 januari 2012 22:10

 

Vi har verkligen världens finaste katt, tycker vi :)


    Han har fått så fin vinterpäls och älskar att vara ute!

Av Kisse - 20 januari 2012 10:56

Idag är det fredag och vi har ju redan helg och förhoppningsvis sista vabbdagen nu. På måndag är det full fart igen med jobb och förskola. Lukas vattkoppor är på väg att torka ut finns fortfarande några koppar kvar, under fötterna bland annat. Nu när kopporna börjar torka ser man ännu tydligare vad många han har i munnen, inte konstigt han inte vill äta och att dregglet rinner, dessutom är en bamsing till tand på väg upp längst in!


Känner mig seg idag, barnen och jag tog sovmorgon och mina ben skakar vid ansträngning ;) Blir skönt med en prommis idag.


Något roligt med hela den här sjukveckan är att Lukas lärt sig titta på tv och har hittat sina favoriter i Teletubbies och Drömmarnas trädgård. Eller Bäbbin och Macka Packa som han själv kallar de. Något mer som roar honom är fortfarande babblarnas första sång, de jobbar med babblarna på hans förskola!

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards