Alla inlägg under januari 2012

Av Kisse - 12 januari 2012 21:49

Blev en timmes promenad med Zanna ikväll, härligt men en surr tur tycker jag, saknar våra långpromenader men det är svårt för oss att få ihop det nu när vi jobbar båda två. Men desto roligare när det blir av ;)


Varva ner lite nu och sedan ska jag nog gå i säng utan torsdags städningen... hänga en maskin tvätt och sedan får jag ta resten i helgen, fast konstigt har jag hunnit med mig bra under veckan trots att jag knappt varit hemma... lite skit i hörnen har ingen dött av heller. Försöker faktiskt släppa en massa stressmoment och måsten, har ändrat lite på barnen schema så jag inte behöver stressa på samma sätt med lämning och hämtning vilket känts otroligt bra denna vecka.


Den här veckan har verkligen känts bra både hemma och på jobbet, så skönt att jag har en massa energi efter denna tunga höst!!!


 


Nytt år, Nya tag!!!

Av Kisse - 12 januari 2012 19:25


Beställde för en tid sedan (rätt lång tid för att vara exakt) ett stycke piece of norway ;)


Och om möjligt ännu skönare än min svarta inOne, denna är lite mindre i stl och därfär lite bekvämare, lite snyggare och dessutom ännu varmare ;)


 

Av Kisse - 12 januari 2012 18:30

Våran lilla Findus är inte alls så liten längre...



Ser ni vad han växer, mest på bredden just nu ;)


Så här liten var han ju när han  flyttade hit...

     


 

Våran fina fina Findus så fin, så snäll, så duktig!

 

Av Kisse - 11 januari 2012 21:41

Bastant dagen är avklarad, som jag så många gånger tidigare skrivit är onsdagar värsta dagen på hela veckan. Lång dag för oss alla och vi kommer hem väldigt sent,  middag ännu senare och sedan är det bara att stoppa trötta barn i säng..typ... själv stack jag iväg och tränade vattengympa. Är ju såå himla roligt, jag gillar det verkligen så nu ska jag banne mig komma iväg fler onsdagar.


Bokat upp mig på massage på jobbet också, tror min stela rygg behöver det!


Nu dags för sängen, det är en ny dag imorgon och förhoppningsvis kan jag gå ;) Om inte träningsvärken tar knäcken på mig... nä då det spänner skönt i kroppen just nu men mycke mer än så här vill jag då rakt inte ha, lagomt är bäst!


Idag hade jag för första gången på mig min inOne på jobbet... jobbförmån kallar jag det... så mycket tid jag spenderar på golvet tillsammans med barnen ska jag tamme gröne kunna gå klädd nästintill hur jag vill ;)


Fult?... JA det håller jag nog med om...

Bekvämt? JAAA super.


Barnens kommentar var "Har du kläder under den?" och när jag talade om att jag endast hade underkläder fnittrade dom förtjust... tok fröken, det är nog jag det ;)


Säga vad man vill men underbart skönt är det faktiskt, synd bara att jag kan ju faktiskt bara ha kläderna en dag på jobbet och sedan är jag skitig hur jag än gör men så är jag ju en fröken som är väldigt mycke med barnen på golvet också ;)

Av Kisse - 11 januari 2012 08:15

Barnen blir rätt vilda när Petter är med... kanske inte så konstigt...



En filmsnutt från December då vi var till Birsta och köpte säng till Filip.

Av Kisse - 10 januari 2012 21:07



Vilken tur att jag förinställt en inlägg i måndags så det inte varit allt för tyst på bloggen, vill ju inte att ni ska behöva titta in här helt lottlösa ;) Vårat internet vägrade nämligen fungerar igår... konstigt nog funkade det idag så felet låg inte hos oss för en gång skull ;)


Idag efter jobbet bar det direkt av till tandläkaren för lagning av en lagning, inte kul men nödvändigt ont, ska tillbaka om drygt en månad igen :( och laga en till lagning... börjar ju nästan misstänka att de är dåliga på att laga tänder där... men det är väll slitage eftersom det är väldigt gamla lagningar. Skrev ett nytt tandläkaravtal och blev därför höjd inte mindre än 3 riskgrupper nu, dels för att jag är tre år äldre än sist jag skrev på ;) Men framför allt dessa lagningar, vilket känns trist från grad 0 till 3 i en klackspark... *blä*... från 30kr/mån till 108kr /mån tror jag det blev.


Hem och träffade make och barn en stund, dom har varit hemma idag då Lukas kräktes natten till tisdag har dock inte blivit mer än så, så vi skyller på förstoppning (Lukas har väldigt krångligt med bajsning) och imorgon ska barnen på förskolan igen. Precis då Petter börjat med middagen fick vi strömavbrott och medans jag tände ljus på hela nedervånignen tog Petter fram gasolköket och fortsatte matlagningen ;) Strömmen kom tillbaka och den sista stunden kunde fisksoppan puttra på vanliga spisen ;) Kan lägga ut receptet någon dag, verkligen kanon god fisksoppa!!!


Stinkande vitlök åkte jag och A-K sedan och tränade lite body pump, första gången för mig. Stel som en pinne och med skakande ben på slutet lära jag ha träningvärk som heter duga kommande dagar... vet inte om det där var min grej men ska iaf köpa ett terminskort och se till att börja med vattengympan, lite yoga och kanske lite body pump då... nu jäklar ska jag komma igång!!!



Tänkte ge en liten tjuvkik på vårat senaste projekt som Petter tagit hem. Jag vill måla hela vit, Petter vill att vi målar det översta planet vitt men ska inte hela målas vit då blir den som den är säger jag... ;) Ska ta och skura den rejält någon dag så får vi se vad tiden utvisar... just nu är vi bara så glada båda två att vi fick den av A-K och Peter. Allt som allt är det 36 lådor - 3 som tyvärr saknas så den är stor, RIKTIGT stor!!!


Känns att jag varit upp sedan strax före fem, dagen har varit fylld av fart och fäkt men ändå känns det som en väldigt bra dag, träning har ju den inverkan att ge energi, lugna och få en att känna sig väldigt nöjd, just nu känns det precis så!


Shit vad härligt!!!!


Av Kisse - 10 januari 2012 16:34

Strömavbrott i matlagnings tid... Alltid lika skoj... Not!

 
Av Kisse - 9 januari 2012 08:15

Lukas fick ett 6-bitar pussel av gudmor och hennes familj i julklapp. Han gillar det verkligen och det är alldeles lagomt svårt.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Skapa flashcards