Direktlänk till inlägg 19 februari 2012

me&i

Av Kisse - 19 februari 2012 19:37EN sak hade jag bestämt mig för innan jag åkte på me&i partyt i lördags, dessa byxor ska jag köpa till Lukas, fast han inte behöver byxor, fast de kostar 250:- Men jag är kär, stört kär!!!

Haremsbyxa med ur gullig kanin ut stickande ur fickan. Jag själv älskar ju långa muddar och som säljaren sa är det ju perfekt nu på vinter halvåret när det gärna blir lite för tjockt nere vid vristerna då byxor och strumpor och viras om i strumplås m.m Hade de funnit i min stl hade jag köpt ett par till mig med, tror barnen på jobbet skulle digga mina byxor då ;) Älskar ju den friheten jag anser mig ha med klädväl på mitt jobb. Bekvämt är mitt ledord ;)Mössa med traktorer, till MIG, japp än en gång tänker jag jobb och här tänker jag genus och är lite könsöverskridande då :) Jag kan typ inte vara ute utan mössa, bortskämda öron och ute det är vi ju ofta både hemma och på jobbet. Ledsnar jag på den är jag helt säkert på att någon av de ävriga familjemedlemmarna vill ta över den ;)


 

Från förra kollektionen på REA, 250:- så blev den min :)  Tänkte jag skulle visa hur den ser ut på men det är svårt att få till något rättvis bild, jag hade absolut inte tänkt köpa något sånt här till mig själv men jag blev kär. Super mysig och super fin!!!


Alla bilder från me&i:s hemsida.

 
 
Ingen bild

Ankis

20 februari 2012 10:11

Synd att dom inte fanns i större storlek, helt klart. Undra vad mina "ungar" på jobbet hade tyckt om jag hade kommit till jobbet med dom där byxorna. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se