Alla inlägg under februari 2012

Av Kisse - 23 februari 2012 22:03

Idag var jag ju till sjukgymnasten, jag berättade att jag tycker läkningen går segt men att jag verkligen känner skillnad, L klämde och kände lite och konstaterar att jag läker fort och bra och konstaterade att JAG försöker styra min kropp istället för att jag låter KROPPEN styra *ha ha* Ja det var väll ingen nyhet ;)


Det läker, kramperna ger med sig mer och mer bara en muskel i nacken som krampar ännu, imflammationen ger med sig sakta men säkert och jag blir inte längre illröd på hela ryggen vid minsta beröring, låsningarna släpper och idag knakade det lös en hel rad som inte tidigare släppt, jag börjar se ljuset i tunneln. Dock hittade hon ett nytt ställe idag som hon angrep nämligen vänster axel *aj aj aj* En vecka till nästa behandling men det känns skönt att höra att behandlinge går fortare än vad sjukgymnasten själv trott den skulle göra. Hon tyckte jag kunde börja röra lite mer på mig nu så på tisdag ska jag verkligen försöka komma iväg på yogan.


Längtar ju efter bodypumpen så jag blir tokig men det dröjer ju tyvärr, vattengympan skulle jag nog däremot kunna börja med... skulle vilja snöra på mig skorna och springa också men tyvärr känns det ju även som jag tappat alla muskler i hela kroppen på dessa veckor :( Jag känner mig inte alls lika pigg som när jag tränade som mest... Känns tungt att börja från NOLL igen men bara att bita i det sura äpplet och skylla mig själv att jag inte sökt hjälp med detta tidigare eftersom jag gått väldigt länge med dessa låsningar...


I övrigt mår jag väldigt bra nu iaf, kurator samtalet gav mig verkligen en massa nyttigt att ta in!!!

Av Kisse - 23 februari 2012 21:19

Nu har jag ju inte tränat på ett tag pga nacken/ryggen men jag måste absolut rekomendera märket Pierre Robert när det gäller underkläder och då särskilt deras sporttrosor, kanon nöjd är jag med de, dock tog jag en stl för stora då det var "snälla" (läs: stora) i stl. Annars skulle de nog sitta ÄNNU bättre!

Snygga och super sköna, sitter på plats även i denna yoga ställning ;)

"Stående hund"  en viloställning i yoga :)


   

Jag har även börjat köpa på mig dessa trosor som "vardagstrosor" och gick då ner en stl och de sitter som smäck, kanon sköna!!! Väldigt praktiskt att de säljs i daglighandeln, finns på bland annat ICA.


Nu hoppas jag att jag kommer med i Smartson testpanel och får prova sport bh:n :)

Av Kisse - 23 februari 2012 17:48

Jag och barnen besökte biblioteket efter fsk hämtning. Jag behöver lite ideér, hjärnan går på högvarv att skapa passande material :) 


Besöket uppskattades av barnen och vi blev där nästan en timme ;)


Med oss hem hade vi en hel kasse böcker :) 

Av Kisse - 22 februari 2012 20:59

Trött, tröttare och tröttast...


Jobbat och konstaterar att jag är inte bra i ryggen men biter ihop och försöker tänka till ännu mer i mina rörelser... vänster arm är fortfarande sjukt svag och jag känner hur blodcirkulationen i händerna blir sämre och sämre så något ligger nog fel igen :( Inte så lång jobb dag idag iaf eftersom jag var på utbildning på eftermiddagen, lyckades dessutom få in ett viktigt samtal i anslutning till utbildningen vilket gjorde min dag!


Imorgon blir det akupunktur igen så får vi se vad sjukgymnasten säger... otroligt frustrerande att det ska ta sån tid att läka, tålamod (väntan) är inte min grej!!!


Petter jobbar antagligen sin sista dag imorgon, alltid lika osäkert läge vilket är grymt tråkigt. Tur att en av oss iaf har fast jobb. Min bil fungerade för övrigt fel fritt idag igen... spär ändå på mina hatkänslor till den bilen, jag litar inte för en sekund på den :(


Nä en kopp te och planera inför morgondagen lite, finaste dockorna kom med posten idag och antagligen kan jag inte hålla mig längre än till imorgon att få visa dom för mina kollegor (och kanske barnen)!!!


 

Nu vill jag ha tid och sätta mig och bygga ihop ett fint och hållbart arbetsmaterial kring dessa och väva in etnicitet, religion, genus m.m

Av Kisse - 22 februari 2012 08:00

 

Lukas på väg till farmor, vovve och gos (och napp) i kassen, livs viktiga saker att släpa med ;) Grinar på första bilden för att vovven är instängd i påsen men när han fick in handen i öglan på kassen gick det bättre. Han har ett hiskeligt humör den här ungen ;)


Funkar bra med Esska nappen, ännu iaf, den är lixom lite hårdare så Lukas har inte bitit hål i den men är inte helt hundra nöjd på nätterna när han får den nappen men det funkar då också!

Av Kisse - 21 februari 2012 22:21






Att vi åt semlor idag

 

Vi lärde oss två saker: Filip kan få en hög med socker och Lukas en klick med grädde så blir det mindre semla till hunden, fast det kanske vore taskigt mot hunden ;)

Av Kisse - 21 februari 2012 19:55

Oj oj veckorna går fort imorgon ska jag visst på utbildning igen och har bara en så där 42 sidor att läsa och ta in ;) Tjoho jobb imorgon, klarar inte av att vara hemma en dag till... sakta men säkert bli jag bättre för var dag som går men rastlösheten tar över och det är svårt att bara ta det lungt och vila :(


Jag provar lite försiktigt nu och på torsdag är det dags för akupunktur igen, hoppade över yogan idag då min bil bestämde sig för att jävlas som vanligt. Idag när jag skulle hämta barnen fick den tuppjuck och jag fick vända hem med bilen igen och Linn fick skjussa mig och hämta barnen... SKIT BIL!!!


Nu verkar den funka igen men imorgon när jag ska köra till jobbet lära den väll börja igen :( Vet inte ens vad den fick för fel, gick inte att gasa, varningslampor tändes, antispinnen las ur och hela bilen vibrerade... mycket mysko och mycket otrevligt. Petter hittar inget fel på den iaf så bara att hålla tummarna.... JAG HATAR MIN BIL!!!


Nä läsa var det jag skulle göra, förbereda för morgondagen och sedan komma i säng i bra tid också... ekvation som inte går ihop som vanligt ;)


Av Kisse - 21 februari 2012 11:00

Geggamojas super tuffa solglasögon 129 kr på Pirum parum, köpte jag till Filip igår, måste ju bara köpa ett par ROSA till Lukas ;)

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards