Alla inlägg under mars 2012

Av Kisse - 27 mars 2012 20:54


Våren är här, jag bestämmer det nu. Härligt det känns verkligen som en tidig vår, kanske kan vi få en fin fin sommar också. Kunde blåsten lugna ner sig lite skulle det vara super härligt men just nu försvinner snön i rask takt tackvare att det blåser så inget ont som har något gott med sig ;)

 

     

Vi tog fram springcyklarna och till Lukas glädje har han växt i sin ;)


Barnen längtar efter att få skippa mössorna, använda hattarna och i kläderna vi fick av Jessica fanns en mega tuff keps som Filip blev hel frälst i och går omkring med inne ;)

 

Lill gubben våran ;)

Av Kisse - 27 mars 2012 14:09

Hur många väntrum är så här fina som min hälsocentral? En veckas allt för mycket att göra har resulterat att jag överansträngt den andra (högra) axeln... men min vänstra fortsätter att läka fint. Sjukgymnasten föreslog än en gång sjukskrivning på 50 %... som läget är ju skulle jag behöva jobba ytterligare 50%... En vecka till nästa besök och då hoppas jag på ännu bättre resultat (eller ja bättre idag var det ju inte så bra att jag överansträngt den högra men det visste jag...) Något riktigt bra idag var iaf att vi fick lös den sista låsnigen, knak och brak och jag kan verkligen vrida på huvudet fullt ut åt alla håll!


Denna vecka är ändå en kort vecka då jag är ledig på fredag!


Idag är det ju vila som gäller (ska alltid ta det väldigt lungt efter en behandling), jag har skickat ut barnen och ska snart gå ut en stund jag med och dricka mitt kaffe ute, där smakar det allra bäst!!!


Av Kisse - 26 mars 2012 23:36

En liten smygtitt på mitt projekt som dragit ut på tiden... Tid som för tillfället är en rejäl bristvara... Sömn likaså... God natt!

Av Kisse - 26 mars 2012 22:17

Det dag är det måndag och jag är glad för att


  Barnen är friska :)

  Jag ringde hälsocentralen och fick en läkartid samma dag  och har fått en remiss till ultraljud för att kolla njurarna då man misstänker att jag har njursten

  Idag har jag fått en två sopsäckar (!) med kläder till barnen, super mycket fina kläder *Tack jessica*

   Barnen sover hos farmor och Ludde för att lösa tisdag pysslet *tack* då vi båda börjar tidigt.


 

Av Kisse - 26 mars 2012 12:14

  


Stickadetröjan betalade jag 20:- för på bytesmarknaden. Skorna 60:- (men de var ju i kanon skick). Vi köpte en påsklilja som vi planterade på bron, härligt att få lite färg där.

Av Kisse - 26 mars 2012 12:12

 


Blev en massa utelek på lördagen. Vi snurrade ner gungorna och barnen tyckte det var super roligt att gunga :)


    

Av Kisse - 26 mars 2012 12:06

Jag har absolut inget emot att köpa begagnat, tvärom så gör jag det så ofta jag har chansen. Vi ärver jätte mycket kläder också och jag tar tacksamt emot. På så sätt känner jag att jag kan unna barnen kläder som jag verkligen vill att de ska ha. Satsa på rejälare ytterkläder tex. som jag tycker är viktigt.


På bytesmarknaden i lördags gjorde jag några riktigt bra fynd.

 

Summa kardemumma handlade jag för 620 kr och då fick jag allt på bilden plus en tröja till Filip som inte kom med på bild.


Everest jacka till Filip för 80:- sprillans ny var mitt absoluta bästa fynd!!! Gummistövlar till Lukas för 35 :- badrock, leggings, tygskor (super fint skick troligen aldrig använda). babysimbyxa till Hugo för 20:-


Tok nöjd. Själv sålde jag för 345:- så då kändes det ännu bättre ;)

Av Kisse - 24 mars 2012 23:10

Vilken låmg lördag det varit idag, klev upp tidigt eftersom jag och Sussie skulle iväg på bytesmarknad. Där gjorde jag en massa fina fynd jag ska visa er imorgon. Hem och lekte ute med barnen i flera timmar. Middag och donande inne fram till kvällningen, plockade fram lite påsksaker etc. Lämnade sedan maken med läggning av de små och for till birsta för en sen Ica Maxi handling så nu är det välfyllt i alla skåp, så himla skönt!!!

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Skapa flashcards