Alla inlägg under april 2012

Av Kisse - 26 april 2012 20:58

 

Stor handling, stod på dagens göra lista efter jobbet så vi åt en snabb middag och åkte sedan och handlade hela fmailjen. Nu är det välfyllt i alla skåp inför helgen, skönt. Tyvärr innebar det ju att det inte blivit helgstädat som jag brukar försöka göra på torsdagar men vad gör lite skit i hörnen, vi har ju hela helgen på oss ;)Köpte sushi i ica, ingen super höjdar sushi men stilla mitt begär iaf.


Imorgon är det fredag, känns skönt då jag haft onsdag hela dagen i mitt huvud... veckan blev kortare helt plötsligt ;) Hade sista träffen på stödtecken kursen idag också, det har varit super roligt och lärorikt att färska upp minnet. Eftersom jag tidigare läst teckenspråk har jag ju en massa i bakhuvudet och det har inte blivit så mycket nytt för min del men däremot uppfräschat igen. Dessutom har det väckt en massa tankar hos mig... vad jag vill i framtiden... och det kommer nog sluta med att jag hamnar i skolbänken igen...


Jag har faktiskt redan sökt in till skola igen så vi får se vad som händer och sker, om jag blir antagen, om jag tackar ja... 12 JULI får jag veta om jag kommit in eller inte ;)

Av Kisse - 25 april 2012 22:25

Känns som jag inte alls har något att tillföra här idag, denna vecka är det jobbet som fokuset ligger på men ikväll tog jag faktiskt ledigt och gjorde ingenting. Några dagar till med hårt jobb sedan ska jag verkligen ta och varva ner *längtar*


Blev en tuff start för barnen med deras 10 timmars dag som början efter långt uppehåll så vi hade trötta barn med hem från förskolan. Resten av veckan är det tack och lov kortare dagar.


Nu... SOVA!!!!

Av Kisse - 25 april 2012 06:53

God morgon hr har vi trötta barn idag som i tre veckor fått sova hur länge de vill och plötsligt ska börja väckas på morgonen ;)


Båda två längtar till förskolan så än så länge flyter dagen på (annars skulle jag då inte kunna sitta här).


Blev super lång arbetsdag igår med öppning och apt på kvällen därimellan träffade jag sjukgymnasten och fick min näst sista akupunktur. Om två veckor ska jag tillbaka på en sista koll förhoppningsvis böir det sista gången, min rygg är hel igen!!! Sedan har jag en massa saker jag fortfarande måste tänka på för att vårda min kropp men det börjar känans riktigt bra.


Värsta boven just nu är stress, jag är otroligt stressad pga saker som händer på jobbet men nu är jag inne på sista veckan med "panikstress" och nästa vecka hoppas jag blir bättre då ska jag börja med alla mina utvecklingssamtal och sedan ska vi njuta av våren och att sommaren är på ingång.


 

Av Kisse - 24 april 2012 07:00


Vi har fått låna ett spel av min syster, som jag trodde Lukas kanske skulle ha tålamod att spela...jag hade fel... Tålamod är inte Lukas grej... undrar vart han fått det ifrån... Försäkte muta honom med att hålla i den överblivna hunden (eftersom vi bara var tre som spelade) men det funkade inte ändå...


Spelet heter Vilda valpar och är riktigt roligt att spela tillsammans med barn. Lätt med kräver viss koncentration då man lyssnar på hundmamman/hundpappan hur många gånger den skäller så man vet hur många steg man ska gå.


Vi får helt enkelt träna på att spela mer spel med Lukas, försöka bättra på hans tålamod lite ;)

Av Kisse - 23 april 2012 22:15

Den här veckan är en jobb vecka, jobb, jobb, jobb står på schemat, ser fram emot nästa vecka då jag forhoppningsvis jobbat undan en massa jobb  . Dock börjar den tunga tiden utan S nästa vecka, hur ska jag klara av att göra mitt jobb utan min bästa stöttepelare?


Imorgon akupunktur igen (mellan jobbet och Apt) tror inte sjukgymnasten kommer jubla precis... stressa mindre var förra gångens måtto...


Vet inte om jag ska skratta eller gråta???

Av Kisse - 23 april 2012 07:00

Igår fick vi se stora björnspår som ledde in i skogen runt vårat hus, ännu har vi inga spår på gården men alla de tidigare åren sedan vi flyttade hit har björnen passerat över våran gård så antar att björnen inte gör något undantag...


     


(Klickbara bilder)


2010-05-30 såg vi björnen här på gården som vi då fotograferade. Precis då var kameran på lagning och bilderna knäpptes med en vanlig digital kamera. Kändes väldigt olustigt att den var så nära gården så den sommaren roade jag mig med att sätta upp staket runt gården, nu känns det lite bättre...

Av Kisse - 22 april 2012 22:58

Fasters gopropp fyllde 2 år idag och vi hade turen att bli bjuden på middag och efterrätt, LYX på hög nivå. Kanon gott! Wilhelm fick en grävskopa av sina fastrar och farbror och t.om de stora barnen blev avundsjuka ;)  

Av Kisse - 22 april 2012 22:53

Lördagen bestod mest av smörgåstårtätning ;)

 

Tack alla som kom och uppvaktade mig, festen tar vi frammåt sommaren då vi kan vara ute men på kvällen :)


   


Skrattmusklerna motionerades hela dagen och kvällen. Mina syskon kom på den briljanta idén om att ge mig en Bacardi razz istället för blommor. I lööv HALLON ;)

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26
27
28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se