Alla inlägg under maj 2012

Av Kisse - 25 maj 2012 23:10


Ikväll har vi haft trevligt sällskap, kollat på tupperware grejer och sedan gjorde vi och åt sushi tillsammans. Vårrullar till icke sushiätarna ;)

Av Kisse - 24 maj 2012 22:07

Blev dundersuccé på jobbet idag med vårat firande av Förskolans dag, nöjda barn och nöjda fröknar ;) Nu har vi fått lekt ifrån oss för en tid!!! Hämtade mina barn med en stor fjäril i ansiktet och Filip blev jätte glad så när vi kom hem fick jag måla en på honom med.


Resten av kvällen gick åt till att stor handla, hela familjen och vi avslutade med att stanna efter vägen och äta pizza på en fin plats, vädret har ju varit kanon hela dagen med strålande sol och en riktig sommarvärme! Lukas som ratar keps annars fick välja vilken han ville på ica och har nu även han keps, en med Toy story blev det ;)


Imorgon har vi lite sovmorgon så jag hoppas barnen sover lite längre.

Av Kisse - 23 maj 2012 21:23

Imorgon blir det en rolig dag runt om i landet, hoppas jag i alla fall. Det är nämligen förskolans dag och många förskolor ställer till med kalas. På mitt jobb ska vi fira med dunder och brak med maskerad, festisträd, hemliggäst som kommer med överraskning, ansiktsmålning, stafflemålning ute på gården och en massa skratt och lek. Toppar dessutom med att äta hamburgare allihopa ute tillsammans. Det ska bli så roligt!!!


Sånna dagar inser jag att jag verkligen jobbar med det jag vill!!! Vi har så roligt med barnen, självklart kommer även jag vara utklädd och kan apa mig mer än vanligt ;)


Mina egna barn ska även dom på firande med sin förskola och iår kan jag ju tyvärr inte följa med dom, hur mycket jag än skulle önska. Jag vet att de kommer få en toppen dag ändå med utflykt och en massa roligheter. Nu ska jag ta och plocka fram deras RÖDA kläder som dom ska ha idag och mina egna tokigheter, jag törs inte åka och lämna barnen i min utstyrsel istället får vi se till att vara effektiva och snabba imorgon bitti ;)

Av Kisse - 22 maj 2012 19:28

Jag har blivit utmanad av Jempa och här kommer mina svar.


Vad nätshoppade du senast?

En vindfleece till mig själv på polarn o pyrets hemsida.


Vad är det äckligaste du ätit?

Lever och blodpudding finns nog inget värre!?


Har du någon tvångstanke och isf vad?

Vid varje rödljus lägger jag i ettans växel ett par gånger ;)


Vilken är den bästa svenska skådespelaren?

Ha ha ja du jag vet inte, noll intresse och kan nog knappt namnet på någon ;)


Om du var tvungen att välja en motionsform att pyssla med resten av ditt liv, varenda dag, vilken blir det?

Räknas promenader som motionsform så för det bli det för det är nog det enda jag kan tänka mig att kunna lyckas med ;)


Hur ser din drömresa ut och vart bär det av? 

Vi har en dröm att åka till Thailand i en så där 2-3 veckor när barnen är lite större och kommer minnas resan. Då vill vi ha med oss bästa resesällskapet Ankis & Jim så vi kan turas om att roa oss vi vuxna och turas om att passa barnen :)

Innan dess skulle jag vilja åka till Grekland med det är väll fel resemål just nu och det får vänta det med.


Har du någon fobi?

Jag har ingen fobi skulle jag säga, jag är duktig på att bita ihop för saker jag är rädd för elelr tycker är äckliga. Jag är livrädd för hästar med skulle för allt i världen inte visa det för barnen tex. jag tycker kryp är äckliga men håller dom demonstrativt i handen inför barnen (men ryser långt in i själen).


Vad ser du fram emot mest just nu?

SEMESTER, jag längtar något så otroligt mycket efter ledighet, jag behöver det och jag har förtjänat det!!!


Vad är det mest pinsamma du varit med om?

Oj jag vet inte... när jag fick magsjuka när jag jobbade på brorsans jobb kanske ;)


Om du hade obegränsat med pengar,vad skulle du göra?

För det första bygga ett hus (alt. låta renovera upp en väldigt gammal gård) på ett perfekt läge ;) och köpa en ny bil. Gå ner i arbetstid till 50 %. Sedan skulle jag så klart se till att mina nära kära och kära har det bra, spara pengar till barnen etc.


Vilken är din absoluta favoritserie?

Eftersom jag endast tittar på "Fråga Olle" (på nätet när jag har tid, läs: när Linn är här och visar mig det ;)) är det lite svårt att svara på, fast jag gillar sjukhusserier som House också och Riskfyllda förlossningar m.m Bara att jag aldrig kommer ihåg att titta ;) Som tonåring älskade jag Ally McBeal.



Dock tänker jag vara tråkig och inte skicka den vidare men om någon vill fortsätta på den så ska man skriva 11 nya frågor och skicka till 11 personer ;)

Av Kisse - 21 maj 2012 22:47

Vovven i ett stadigt tag ;)

 
Av Kisse - 21 maj 2012 21:50

Vardagsuppdateringar är väll det tråkigaste som typ finns... började med en hemsk måndag morgon men TVÅ alltför trötta barn som absolut inte ville kliva upp... än mindre åka till förskolan :( Ingen rolig morgon och jag kom dessutom för sent till jobbet vilket jag verkligen avskyr, särskilt mycket på måndagar eftersom jag då börjar direkt med att sätta mig till bords med barnen och äter frukost. Tur man har världens bästa kollegor som vet precis hur barn kan var på morgonen ;)


Resten av dagen fortlöpte iaf utan problem och jag har ännu ett utvecklingssamtal avklarat, inte så många kvar nu och jag räknar nu ner tills vi går på semester!!!


Linn kom ner på eftermiddagen, åt middag med oss och hjälp mig röja undan den värsta oredan i köket...under tiden försökte Petter få ording på Linns bil. Jag förstår inte vart kaoset kommer ifrån när vi knappt varit hemma men det är väll just därför det blir så... Städat både övervåningen och nedervåningen och tagit reda på MASSVIS med tvätt, imorgon är det dammsugning och stor skurning av ALLA golv.


Snart ska vi njuta av 7 härliga veckor ledighet!!!

Av Kisse - 20 maj 2012 21:30


    


På fredag ska jag ha en tupperwarevisning igen och då tänkte jag att vi ska göra våran egen sushi ;)


Jag och Petter tjuvprovade att göra redan idag, *mums*

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Skapa flashcards