Alla inlägg under juni 2012

Av Kisse - 24 juni 2012 15:16

Har lite bilder sedan vi var till minneslunden sist, då vi lämnade änglarna. Rosen stod där redan.


 


Vi har inte berättat för barnen än att vi väntar en ny bebis men det börjar nog bli dags för det nu när alla andra vet. Det är ju ännu rätt tidigt, bara v. 13 men samtidigt har vi varit in på ett ultraljud och sett att det ser bra ut och vi måste ju tänka positivt att den här gången ska det gå bra. Men jag känner mig sjukt orolig att det ska gå åt skogen den här gången med... det är hemskt svårt att vara glad.


Jag har mått fruktansvärt dålig den här gången med men det börjar lätta, tröttheten har tack och lov gett med sig och jag börjar känna mig som människa igen. Sjukskrev mig en vecka för ett tag sedan och bara var hemma och vilade då jag fick sånna extrema blodsockerfall att jag knappt orkade stå eftersom jag nästan inte fick i mig något.


Att sluta blogga just när jag mådde som sämst var ett bra beslut men nu är jag på G igen ;)


Att jag och barnen dessutom har semester i 7 veckor (med början imorgon) känns sjukt bra och jag hopaps min kropp håller lite bättre med fogar etc. på det viset. Planen är att jobba till december någon gång :)

Av Kisse - 23 juni 2012 17:43

 


Iår delade vi in Midsommar i två etapper först en liten tillställning med nära och kära vänner. Barnvänligt med midsommarstång, silllunch och fiskedamm. Sedan fick alla barn åka till sina mormödrar och fler vuxna tillslöt till festen.


Vi spelade brännboll på täckten och bjöd sedan på middag tillagad på murrikkapanna utomhus, oxpytt och stekt ägg med tillbehör. Hade dukat inne på lon så vi klarade oss undan knotten och myggen och fick ändå plats att sitta en så där 40 personer :)


En väldigt lyckad dag och kväll!!!


 

Dessa fyra bilder har Idah knäppt, själv var jag för upptagen med annat under kvällen.

Av Kisse - 23 juni 2012 16:55

               


 

Av Kisse - 21 juni 2012 11:25

Ännu en vilding!!! Som inte ville vara med på bild, därav den dåliga bilden. Sprattlade runt och gömde sig ;) Allt ser fint ut så nu håller vi tummar och tår för bebis i början av januari!!!


Av Kisse - 20 juni 2012 22:03

Imorgon blir det en spännande dag, både på jobbet och privat:)På jobbet ska vi ha både midsommarfest och nyinvigning/namngivningfest på min avdelning.

Ibland behöver man en ny start!!!


En massa fixande kvar till midsommarfesten också... typ allt ;) Men jag tänker inte stressa ihjäl mig... inte ens städa ;) Festen blir utomhus men folk kommer behöva använda toaletten som är inne, så städning känns så överreklamerat blir ju ännu mer att städa dagen efter ändå ;)


Ska bli hemskt roligt med stor fest iaf, det var länge sedan vi hade en sån här stor fest!


Sista arbetsdagen och sedan ska jag njuta av semester, jobbat ikapp mig på jobbet så jag kan gå hem med gott samvete dessutom. Känns så makalöst sjukt skönt så det finns inte men så vart det ett 12 timmars pass på jobbet igen :)


Som vi ska njuta, 7 veckor med slöa dagar!!!

Av Kisse - 18 juni 2012 20:22

Intensiva arbetsdagar innan semester men sakta men säkert känner jag min energi komma tillbaka. I sju veckor ska jag njuta, missförstå mig rätt jag älskar mitt jobb men är trött då jag haft en stor arbetsbörda en längre tid.


Snart är det semester och lata dagar. Hade planerat en massa på semestern men strykit det mesta och bestämt mig för att bara vara den här sommaren med. Petter kommer dessutom jobba större delen av sommaren. Självfallet kommer vi göra utflykter och kortare tripper men inget märkvärdigt. Barnen är ännu små och det vi behöver är tid tillsammans!!!


Jag har stora förhoppningar att just den här veckan kommer bli en kanon vecka. Blogglusten börjar komma tillbaka och jag längtar sjukt mycket efter mina nya kamera grejer jag beställt. Sen är det ju midsommar och vi har ordnat till en stor fest, vilket ska bli sjukt roligt!!!



Efter en lång jobbig tid börjar jag äntligen se ljuset i tunneln. Häromkvällen var vi ner till minneslunden och lämnade två änglar (eftersom barnen inte kunde samsas om en;)) Nu är han ju där och även om beskedet var otroligt tungt så börjar det lätta lite. Den är fin, våran minneslund och jag är hemskt glad över att vi tog beslutet att lägga honom där.



Vill ni veta något mer jag gjort, jag, Linn och Emelie har bokat biljetter till Melissa Horn när hon kommer till Sundsvall den 4 Augusti, fatta vad vi längtar!!!


Av Kisse - 14 juni 2012 20:44

5 Arbetsdagar kvar sen så....

Av Kisse - 9 juni 2012 22:04

Årets första crusing!!!

 

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards