Alla inlägg under juli 2012

Av Kisse - 27 juli 2012 10:57

 

När vi kom till Boan igår hade svärmor och Ludde precis åkte hem en stund men barnens farbror Nisse och hans familj var där så Filip följde med dom ner till sjön och fiskade. Jag och Lukas gick ner till sjön vi med efter en stund medans Petter fick ordna med kaffe.

 

Barnen kom på att de ville bada så av med kläderna och plaska en massa!!! När vi kom till stugan igen var svärmor och Ludde tillbaka så vi fikade tillsammans.

Av Kisse - 26 juli 2012 22:22

Jag har blivit super förkyld och legat deckad halva dagen :( Försöker bomba i mig vitaminer för att bli frisk. Vi har dessutom hittat en bonde i närheten som säljer hemodlade tomater, super goda!!!

Av Kisse - 25 juli 2012 16:20

Jag och barnen följde med Cajsa och Elise och plockade jordgubbar. 17 liter orensade jordgubbar blev det! De är nu rensade och redo att frysas in för att bli kräm, saft, paj, sylt etc.

Av Kisse - 25 juli 2012 10:28

Blev så otroligt trött och besviken på mig själv igår när jag tappade mobilen i golvet och hela skärmen sprack :(


Hur som helst har jag inte tid att fixa med det idag då vi bestämt med barnens faster Cajsa att vi ska plocka jordgubbar idag!!!


Sen ska barnen få äta jordgubbar tills de spricker ;)

Av Kisse - 24 juli 2012 21:33

Idag åkte vi till barnens mormor och morfar direkt efter frukosten. Stoppade in alla tre cyklarna, barnens lilla plaskpool och for ;)


Mamma och pappa har bjudit på lunch, middag och kvällsfika och under dagen tillslöt fler och fler syskon och deras barn och till slut var vi samlade allihopa (mina tre syskon med familjer) utom min man då som jobbade (som vanligt).


Till middag blev det super smaskig salladsbuffé.


 


Alla kusiner och busat och lekt. Filip tränade tidigare idag på att cykla på stora cykeln med trampor och det går riktigt, riktigt bra. Lillebror har tvättat min bil så den blev så ren och fin... ja tills jag åkte grusvägen hem då ;)


Lukas somnade på vägen hem och Filip ligger nu i sin säng så jag har precis druckit upp en alkoholfri mojito, älskar ju allt som är surt just nu, fick med mig tre lime från mamma ;)

 


Och nu dricker jag en alkoholfri cosmopolitan. Har hittat att Schweppes har en drinkmix som är super god att dricka även UTAN alkohol så jag har köpt sånna till varje fest vi varit på sedan jag blev gravid!

 


Finns både som Mojito och Cosmo (ska även finnas strawberry Daiquiri) och kostar kring en tjuga.


Gott, gott, gott!!!

Av Kisse - 23 juli 2012 21:35

Idag har det verkligen varit en LÄS dag, jag har läst ut en hel pocket idag ;) Det var super länge sedan jag läste ut en hel bok, flera år faktiskt och jag saknar det!!!


Petter och barnen har lagt sig och jag ska avnjuta mina nyskalade räkor i lugn och ro innan jag ska ta en lång dusch!!!

Av Kisse - 23 juli 2012 18:12

Vaknade riktigt utvilad imorse och tänkte ta tag i bullbak men så saknades det diverse så det blev inget bak idag. Orkade inte ta mig iväg med barnen till affären heller utan vi har haft en gör ingenting dag. Legat på sängen och läst, barnen har lekt och tittat på bolibompa till och frå hela dagen men ibland är det skönt med sånna dagar också.


Mormor ringde och talade om att de var hemma och Lukas sa direkt : "Kommer dom hit? " var på Filip svarade honom "Nej, vi åker dit" så jag fick två besvikna barn när jag sa att det blev inget av med något av de två alternativen. Vi får se vad vi gör imorgon ;)


Maken kom hem i bra tid idag och vi har ätit middag tillsammans vilket kändes somdet var var evigheter sedan, mycket trevligt var det iaf!

Av Kisse - 22 juli 2012 11:44

6 dagar sedan sist jag klippte gärset och idag är det verkligen dags. Det gäller ju att passa på så länge det inte regnar ;) Kan inte låta bli att känna mig lite snuvad på sommaren... det är verkligen inte värme. Igår kväll när vi var på fest var det riktigt kallt på kvällen, höstkallt :( Men det var god mat och trevlig stämning, skönt att få skratta så mycket!


Kan tänka mig att det blir minst lilla mycket skratt ikväll när vi ska tillbaka på sexparty på samma ställe ;)


Nä klippa gräster var det, det blir ju iaf snyggt efteråt!



Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards