Direktlänk till inlägg 12 oktober 2012

Lättnad - graviditetspenning

Av Kisse - 12 oktober 2012 12:34

Jag känner en sån enorm glädje och lättnad, jag har nämligen fått igenom graviditetspenning och kan med gott samvete gå hem från mitt jobb om precis en månad!!!


Känns som jag äntligen törs njuta, njuta av att jag antagligen klarar mig från sjukskrivning, att jag kan njuta av den sista tiden hemma som gravid utan att oroa mig hur kroppen ska hålla. Hur ekonomin ska påverkar vid en eventuell sjukskrivning för tyvärr tror jag ju inte min kropp skulle klara av mitt arbete fram till bf.


Känns så sjukt skönt att få det bekräftat att jag har ett fysiskt tungt arbete, en graviditet är påfrestande för kroppen och jag känner ju redan nu att det verkligen börjar bli tungt. Min chef skrev ett väldigt bra beskrivande intyg och jag skickade med ett A4 långt dataskrivet brev där jag beskrev mina arbetsdagar till punkt och pricka. Gav min bakgrund med kraftig foglossning och sjukskrivningar de tidigare graviditeterna och missfallet i höstas som tagit hårt, kanske har det påverkan. Att vi har stor barngrupp med rätt små barn och lite personal har antagligen påverkan det med men framför allt känns det som ett erkännande att arbeta med barn klassas som tungt arbete, som engagerad pedagog är jag väldigt aktiv!


Att veta att jag har 18 arbetsdagar kvar att arbeta ger mig ork och energi att slutföra allt jag dragit igång. Jag ska ge allt de sista 18 dagarna för att sedan njuta av att bara vara gravid!!!


Lättnad, glädje men även en hel del sorg mitt i allt. Jag måste släppa "mina" barn... när jag kommer tillbaka kommer flera ha börjat i förskoleklass... Jag älskar mitt arbete och det gör lite ont att lämna det men jag gör det med gott samvete. Jag har jobbat hårt, jag är engagerad, jag har gett allt vad jag orkat och kunnat!!!


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se