Direktlänk till inlägg 18 oktober 2012

Sneaky pirates

Av Kisse - 18 oktober 2012 10:18

Blev rastlös igår och hörde av mig till syster och undrade om vi skulle hitta på något, jag var sugen på en dollartripp och så blev det. Jag och Filip åkte till syster och sedan for vi vidare till dollar, Axel följde också med så barnen hade roligt. Filip fick välja en leksak och valde ett piratspel. Vi har sedan tidigare spelet Hungry animals i massa koncept. Riktigt rejäla spel för billig penning. Lätta regler men tyvärr ändå lite långdraget på slutet så vi gjorde om reglerna lite så det skulle ta slut någon gång ;)


 

Gick helt okej att spela med Lukas och spelet är från 3 år så :) Filip fick en ypperlig chans att träna på hur siffror ser ut. Räkna kan han men har lite svårt att lära sig vilka siffror som hör ihop med antal. Helt klart värt 40 kr.


 
 
Ingen bild

Ankis

18 oktober 2012 18:29

Åh jag såg att dom skulle ha dom där på Dollar o är jättesugen att köpa åt O. Hoppas jag hinner innan dom tar slut.

Kisse

18 oktober 2012 18:58

Fanns silly socks också ;) Vet inte varför jag inte köpte det på en gång, är ju perfekta presenter att ge bort dessutom när någon fyller år :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se