Direktlänk till inlägg 20 oktober 2012

Mys med Lukas

Av Kisse - 20 oktober 2012 11:42

 

Jag och Lukas tog en mys eftermiddag på Birsta igår. Lukas somnade i bilen på väg hem från förskolan så jag tänkte att han då orkade med en kväll på Birsta. Först började vi med middag på ikea, korv var Lukas önskemål :) Sedan åkte vi och köpte nya skor till mig och fodrade gummitstövlar åt Lukas.


Mitt i prick så riongde de från polarn o pyret och berättade att Filip overall som jag lämnat in på lagning av en knapp var klar. Polarn o pyret har ju en super service på det sättet, kostar inte ett öre och nu har overallen ny tryckknapp nere vid fotslutet, den enda skavank som blev på Filip overall från förra året var att en knapp släppte, i övrigt ser den helt ny ut!


Tog en liten fika innan vi åkte vidare och köpte sushi åt mamman ;)


 

Lukas blev sur på personalen för att de inte var vidare intresserade av han hello kitty tandborste, kallade dom dumma ;)


  

Men sedan fångade alla lampor i taket hans intresse :)


 

En lite trött Lukas som sedan somnade fort när vi kom hem och la oss efter lite sushi :)


    

GOTT!!!

 
 
♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

20 oktober 2012 20:04

Åh, jag visste inte att Po.P hade den servicen?? Bra att veta! :)

Hoppas att ni får en fin lördagkväll också :)

P.S Roligt att du är med och tävlar om Nova Star outfiten :)

http://bambi.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se