Alla inlägg under oktober 2012

Av Kisse - 20 oktober 2012 08:00

Känns som magen växt massor bara sista veckan, mitt sötsug har varit fruktansvärt så antagligen är det mest chocklad ;)


 


Går verkligen att känna vart bebisen ligger nu, i flera dagar har bebisen haft sin ena fot under mitt nedersta revben, inte skönt kan jag säga. Det trycker och har sig överallt och det är svårt att andas bra när jag sitter men ändå är jag så himla glad och lättad över hur lätt det ändå ännu känns. Den här graviditeten känns inte alls som de tidigare, otroligt fachinerande hur kroppen fungerar.


Fått ett fult åderbrock på baksidan av låret och sväller i fötterna (och händerna) så måste antagligen skaffa mig stödstrumpor snart. Som ni ser på bilderna är jag rätt ärrad med bristningar på magen sedan de tidigare graviditeterna men det är ju sånt man får räkna med och inget som stör mig!


3 veckor kvar att jobba, 10 veckor kvar till bf!!!

Av Kisse - 18 oktober 2012 20:05

Skit dag känns det som det varit idag... känner mig bara rastlös och lättretlig när jag har hundra andra saker att göra än vabba. Imorgon blir det jobb i alla fall.

 

Idag har vi inte ens varit ut, jag har gått i myskläder precis hela dagen. Lukas har sprungit i kalsonger mest hela dagen. Barnen har degat och målat, städat rummen och byggt bilbana själv har jag inte fått ett endaste vettigt gjort...


Nu ska jag ta en lång dusch, mina fötter är tok svullen så det bränner i dom. Fingrarna gör ont att böja och jag gör nog bäst i att gå och lägga mig för allas skull, imorgon är det en bättre dag!!!!

Av Kisse - 18 oktober 2012 10:18

Blev rastlös igår och hörde av mig till syster och undrade om vi skulle hitta på något, jag var sugen på en dollartripp och så blev det. Jag och Filip åkte till syster och sedan for vi vidare till dollar, Axel följde också med så barnen hade roligt. Filip fick välja en leksak och valde ett piratspel. Vi har sedan tidigare spelet Hungry animals i massa koncept. Riktigt rejäla spel för billig penning. Lätta regler men tyvärr ändå lite långdraget på slutet så vi gjorde om reglerna lite så det skulle ta slut någon gång ;)


 

Gick helt okej att spela med Lukas och spelet är från 3 år så :) Filip fick en ypperlig chans att träna på hur siffror ser ut. Räkna kan han men har lite svårt att lära sig vilka siffror som hör ihop med antal. Helt klart värt 40 kr.


Av Kisse - 17 oktober 2012 15:10

 


Idag vabbar jag halva dagen med Lukas (Petter tog fm.). Han har verkligne haft otur i höst och haft feber till och från som vi inte riktigt vet vart den kommer från men troligen är det virus. Tidigare gånger har han inte varit vidare förkyld ens utan mest bara feber men nu har han hosta, är hes och snorar. Vi tog och gick ut en stund iaf och luftade lungorna, planterade höstblommor på bron. Sedan var Lukas nöjd och ville gå in det är verkligen ett tecken på att han inte är helt kry, annars älskar han att vara ute.


Själv känner jag mig otroligt rastlös, orkar inte ta tag i något men vill göra massor... jag avskyr verkligen den känslan... Inser att jag tog hem för lite jobb dessutom för att kunna vabba hela dagen imorgon utan att känna mig lite stressad... *gaah* jag har inte riktigt tid med vabbande nu... men jag och Petter försöker alltid dela på vabbningen och nu är det min tur (Petter var hemma igår med).


Ja ja fint blev det på bron iaf :)

Av Kisse - 17 oktober 2012 14:54

 


För en tid sedan vann jag en personligalmanacka i Bambis blogg och nu har jag haft den ett par månader och är grymt nöjd. Jag har lagt in det jag behöver i min almanacka, många sidor med linjerade blad, födelsedagar etc. och formatet är perfekt!


På framsidan har jag en bild på mitt favorit ställe och på baksidan mina favoritpersoner ;)

Av Kisse - 15 oktober 2012 20:12

Åh vad jag älskar när jag är effektiv, strukturerar upp en massa på jobbet så jag ska hinna slutföra det jag påbörjat och vill hinna med innan jag går på föräldraledighet. Hjärnan går på högvarv ;)


Tyvärr har förkylningen intagit min kropp igen och jag känner mig rejält krasslig igen :( Blir till att försöka kurera bort med en massa extra sömn. Jag är redo för sängen om bara ett litet skuss, energin är helt enkelt slut för idag.

Av Kisse - 14 oktober 2012 11:24

Största fördelen med helg är att man kan njuta länge av frukosten. Jag vaknde två inatt och var tok hungrig. Bebisen levde rövare i magen men till slut lyckades jag somna om. Blev stor frukost imorse först flingor och mjölk och sedan detta :)


 

Gott!!!


Nu vill jag att Petter ska komma hem och ta tag i tvättstugan. Tvättmaskinen har rasat för gott men en glänsande ny står brevid så den ska bara kopplas in (vilket kan ta sin lilla tid)... 

Av Kisse - 14 oktober 2012 11:20

 


Jag och barnen tog en lördagsmys kväll med godis och film. Blev tyvärr besviken på filmen då den inte alls var rolig :( Stefan kom och drack en kopp kaffe och sedan tog jag och barnen ett bad och kröp ner i stora sängen. Sån lyx får man ha när pappan inte är hemma ;)


Lukas började tjata direkt om att bli killad på ryggen men jag var trött och vägrade så då vände han sig till Filip och bad honom. Filip är ju världens snällaste storebror (för det allra mesta) och killade lillebrors rygg en stund ;)


Gull ungar!!!

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Skapa flashcards