Alla inlägg under oktober 2012

Av Kisse - 5 oktober 2012 15:52

Jag är svag för praktiska grejer (vem är inte det;)) och tupperware har ju en hel del praktiska saker faktiskt som till exempel denna hiss burk. Så sjukt bra!

 


Svärmors snabbgurka


Skivad gurka

3 dl vatten

2 dl strösocker

1 dl ättika


(lite klippt persilja om man har)


Ryms dubbelsats i burken ;)


Så gott!



Av Kisse - 5 oktober 2012 07:19

Petter fixade barnvakt igår så vi kunde gå ut och äta på våran bröllopsdag, blev sushi, gravidvänlig för min del då men gott som attan ändå!!!


När vi åkte hem passerade vi en älgolycka och fy vale hur bilen såg ut, må man aldrig krocka med en älg. Sker ju otroligt mycket viltolyckor nu pga brunsten så ta det lugnt på vägarna!!!


I övrigt hade jag hoppas på att barnen skulle ta sovmorgon idag... de gjorde de inte!


Jag hade hoppas på att vara bättre i förkylningen... det är jag inte har ont, ont i halsen!


Men det är fredag och än så länge långt till måndag, dessutom kommer det en lastbil hit idag men något väldigt efterlängtat!!!




Av Kisse - 4 oktober 2012 10:05

           


4 år har vi nu varit gifta. Och i 14 år har vi varit tillsammans. Tillsammans har vi haft många motgångar men även en massa lyckliga stunder!!!

Av Kisse - 3 oktober 2012 11:38

Vi ärver ju det mesta och det är inte så ofta jag behöver kompletera barnens garderober, vilket jag är väldigt tacksam och glad över på så sätt känner jag även att jag kan lyxa till och köpa det där jag vill att barnen ska ha. Jag satsar ofta på rejäla ytterkläder tex. polarn o pyrets windfleece. Dyr i inköp men barnen har haft sina i flera år faktiskt innan vi har bytt storlek och de Filip har haft är ännu lika fina och bra till Lukas trots att de används så gott som dagligen!


Jag har ju polarn o pyrets windfleece till mig själv med. Perfekt med plats för växande mage tackvare dragkedjor/kilar på sidorna. Ofast har jag bara den på mig när jag är ute med barnen på jobbet och behövs det tar jag på skaljackan ovanpå och sällan blir jag svettig. Bra kläder som andas med andra ord, precis som det ska vara. Känns skönt att veta att barnen har sånna bra jackor, att jag haft chansen att prova på mig själv. Jag både fryser och svettas ju dessutom lättare än barnen så jag tycker det är ett bra sätt att mäta på ;)


Iaf så finns det ingen passande overall till Lukas detta år. Den han hade förra året är för liten och Filip kan ännu ha den han hade förra året. Jag böev för visso erbjuden att låna en overall men så har ju kappahl en så otroligt snygg overall iår så jag kunde inte motstå att köpa den.


 

Jag bara älskar färgerna!!!

749 kr och fått väldigt bra i test så vi kör på den iår. jag hade dessutom en kupong på 25 % på kappahl så det blev ett väldigt bra pris på den ;) Älskar att kappahl har så mycket och bra rabatter lite nu och då, helt klart den generösaste butiken med kuponger!!!


I övrigt så tror jag barnen har det dom behöver i vinter. Kan hända att vantar behöver införskaffas men det känns inte samma panik. Största kruxet nu är att Lukas knappar in på Filip och behöver nästan samma storlek medans Filip kan ha allt från förra året. Praktiskt när de drar nästan samma stl men då behövs det desto mer/fler.


Tänk vad olika syskon kan vara.

Av Kisse - 3 oktober 2012 11:30

Finns väll ingen som är så gulligt som bebiskläder. Vi har en hel del, har faktiskt rensat rätt rejält men har så vi klarar oss men det kan ju ändå vara roligt att kunna köpa någonting litet extra.



Kan ju inte låta bli att titta runt lite iaf. Kappahl kläder newbie är ju underbara framför allt flickkläderna. Det gammelrosa, allt stickat. Men så hittade jag en dress på lindex som jag tycker var mysig med.


 

Jag är ju svag för heldressar och det där omlottstuket. Fin och bra pris också 149 Kr på Lindex.

Av Kisse - 3 oktober 2012 09:58

Tänkt att dagar kan kännas så olika. En del dagar känner jag mig knappt gravid alls medans jag vissa dagar undrar varför jag utsätter mig för detta igen ;) *peppar peppar* håller kroppen ihop väldigt bra hittills denna graviditet. Jag känner av fogar och ryggen (mest på kvällen) men det är inte outhärdligt som den med Lukas tex. Igår gick jag till skogen med barnen på jobbet och det fick jag bitter ångra hela dagen. Trött och slut och fruktansvärt ont i fogarna, var helt slut när jag och barnen kom hem så jag och Lukas tog oss en tupplur på sängen medans Filip såg en film. Petter fick fixa middag när han kom hem och sedan kände jag mig rätt hyffsad igen.


Vaknade imorse och är tok förkyld, känner mig täppt, ont i halsen och fruktansvärt ont i huvudet och inte blir det bättre av avledon heller :( Barnen fick sova tills de vaknade av sig själv och efter frukost skjussade jag dom till förskolan så nu har jag några timmar att vila i lugn och ro. Känns som om lugnorna krympt till halva storleken, kroppen är tung och ja idag känenr jag mig ruskigt gravid.


Trött och slut... det är hemskt synd om mig idag, jag är sjuk :(


 

Bilder från igår då gick det inte att logga in på bloggen. Jag har fått en sån härlig blus av min syster att jag är nog lite kär i den :)




Av Kisse - 1 oktober 2012 21:57


Av Kisse - 1 oktober 2012 21:37

 

Lukas rensar tårtresterna från kalaset!


Bara en tårta kvar då... en vanlig tårta dock :)

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards