Direktlänk till inlägg 9 november 2012

Lång sovning

Av Kisse - 9 november 2012 09:35

Barnen har varit hemma nästan hela veckan eftersom de varit hängiga men igår gick de första dagen för denna vecka på förskolan, vi har hållt dom hemma extra länge dessutom då det går scharlakansfeber på min förskola så ville vi vara helt säker på att de bara hade vanlig feber så vi inte skickar tillbaka barnen till förskolan med något som smittar. 

Lukas som inte längre somnar på vilan på förskolan orkade inte riktigt med sig igår. Trött och frysen somnade han mitt i maten igen, måste vara något med spagetti som gör honom extra trött ;) Taskiga mamman filmade så klart lite men blev påkommen ;)


Halv fem somnade han och sov till halv åtta imorse, gör ont i mamma hjärtat när han blir så himla slut av endast en dag på förskolan kanske hade han behövt vara hemma ytterligare en dag men vi bedömde att han skulle orka en dag eftersom han är ledig idag och nu är det slut på länga dagar på mycket länge. Tack och lov sov han ju hela natten, det är ju alltid en chansning hur länge man ska låta barnen sova när de somnar på eftermiddagen men vi misstänkte att han skulle sova hela natten då Lukas är en lång sovare som sover mycket!

 
 
Ingen bild

zanna

9 november 2012 13:24

gullunge! =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22
23
24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se