Alla inlägg under november 2012

Av Kisse - 25 november 2012 11:52

Finner ingen energi... så himla tröttsamt. En liten kraftansträngning och sedan är jag helt slut i flera timmar.


Lukas retar gallfebern på mig och jag känner mig allt annat än en bra mamma. Filip gick ut till Petter för att snickra.


Imorgon är det dags för barnmorskan, alltid lika spännande :)


Nä försöka göra något vettigt!!!

Av Kisse - 24 november 2012 15:56

Idag åkte jag och barnen på julmarknad i den lilla hålan vi bor i :) Lukas fick rida häst och blev så glad!

Sedan åkte vi på ica och köpte lördagagodis och parfymfritt tvättmedel. Nu kan jag börja tvätta bebiskläder :)

Av Kisse - 24 november 2012 00:03

Känns som jag faktiskt har en hel del att blogga om nu men tyvärr infinner sig inte motivationen riktigt.. kanske för att jag inte riktigt vill stanna och tänka... årsdagen sedan missfallet har passerat...


Lukas var hos mormor och morfar så jag, Petter och Filip åkte till minneslunden och tände ljus tillsammans. Skönt att få lite tid själva med Filip.


För ett år sedan vågade jag inte ens drömma om att stå här idag med en sån här stor mage, att vara så nära målet.


Vi tar ett steg i taget!


Av Kisse - 20 november 2012 12:33

Dagarna bara går, känenr mig riktigt dagvill sedan jag slutade jobba. Tiden går men står lixom ändå stilla eftersom alla dagar blir typ likadana. Petter är ledig idag med och bygget fortsätter. Barnen är ute och leker, ingen feber nu på Lukas.


Ikväll är det dags för skidskola igen, skönt att ha något som man måste hålla reda på dagarna för ;) Barnen har ju igentligen fsk mån-ons men inte de dagar då Petter är ledig då blir barnen lediga.


Idag har jag bokat in en magfotografering, denna kula ska ju förevigas den med så om ca 2 veckor ska vi iväg och göra det :) Älskar mina tidigare magbilder, de är så fina!


 

Lukas i magen :)


Vi kommer fota hos denna fotograf igen på Bärs foto.

Av Kisse - 19 november 2012 18:22

Alltså jag vet inte hur det är med er andra men jag tycker det är skit jobbigt att vara utan skrivare... våran har krånglat länge nu men jag har inte orkat ta tag i det förrän idag... konstaterade att den är död... och beställde en ny. Blev en hp photosmart denna gång med, kört det märket de senaste tre skrivarna... tycker de fungerat bra så länge det har fungerat. Hyffsat pris på patronerna och bläcksnåla. Skanner och kopiator är ett måste för mig.


 

Från net on net för 1390:-



Av Kisse - 19 november 2012 10:23

Ett evigt rännande efter byggmaterial nu, känns som det hela tiden saknas något. Idag blir det tydligen en sväng igen. Petter har varit ledig fredag och idag så det är inte så bygget går verkligen frammåt! Helt ärligt vet jag inte riktigt hur mycket som är gjort och hur mycket det är kvar då jag tänkte hålla mig undan stegen och det är just nu enda sättet att komma in i utbyggnanden.


Jag både längtar och fasar över när det ska kapas hål i väggen, när mitt jobb kommer in, spackla, slipa, tapersera, måla... i den mån jag orkar. Den stora forhoppningen är ju ett färdig sovrum när bebis anländer. Filip önskar att hans rum ska vara klart innan jul... Petter hoppas på att ha alltihopa klart innan jul...


Sjukt spännande alltihopa iaf ;)

Av Kisse - 18 november 2012 23:05

Igentligen älskar jag att pyssla men nuför tiden räcker varken tiden eller orken till något avancerat ;) Eftersom jag försöker vara lite förutseeende att jag bara kommer bli tröttare under december månad försöker jag verkligen få undan så mycket julstök som möjligt nu. Barnens julklappar är inhandlade och inslagna och nu är även julklappskalendern så när som klar. Ska bara hängas upp och för att kunna göra det måste jag ta fram julllådorna och det är veckans plan för till helgen ska det julpyntas ;)


 

Tar ju lite tid när det är 48 små små paket som ska ordnas ;)Jag tog lite hårdare papp och häftade ihop till små påsar och stämplade dit snögubbar och tomtar för att de skulle se lite roligare ut. Nu saknas bara ett litet snöre att knyta fast de små paketen på kalendern. Sedan köpte jag små lådor på lagerhaus för de där lite extra speciella sakerna. Sammanlagt har båda kalenderna kostat 400 kr (300:- för legot och 100:- för små lådorna) att göra iordning helt okej tycker jag då det är en hel del lego när de öppnat alla paket och de små lådorna kan de ha små bitar i.


Jag tycker Lukas är för liten igentligen för smålego men Filip är redo för det och vi har så mycket duplo att jag köper inte mer sånt nu för Lukas blir hela grejen ändå att öppna ett litet paket varje dag och sedan försöker ju han med att bygga med små lego men det är rackarns svårt för honom ännu.


Legolådorna beställde jag från bamba.se en leksaksbutik på nätet med riktigt bra priser, gratis frakt och väldigt snabb leverans.

Av Kisse - 17 november 2012 22:09

Fördelen med att vara gravid i detta byggande är att jag är så trött att jag inte ens störs av ljuden det medfar... Båda barnen är sedan de själv låg i magen härdade av ljud och sover djupt i vilket oväsen som helst ;)
Nu kapas det i spånskivor, vägg i vägg där vi sover och helt ärligt har jag inga problem att somna i oljudet ;) Hellre det ljudet är surrandet av folk det stör mig mer.

Otroligt tacksamma över hjälpen Petter har av sina släktingar och grannen.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22
23
24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards