Direktlänk till inlägg 6 december 2012

Julklappskalendern

Av Kisse - 6 december 2012 18:00

   


Första dagen öppnade Lukas tre paket, han kunde bara inte hålla sig utan första chansen han fick och passade han på att plundra fler paket ;) Men sedan har det gått bra. Mycket uppskattade paket av båda barnen. Dagar då det inte är förskola är det oftast fler bitar eftersom det finns mer tid till byggandet då. Lukas har blivit super duktig på att bygga med de små bitarna så han var inte alls för liten som jag var rädd för :) På lördagarna är det någon godis bit med också.


Idag fick Filip en stor låda full med bitar och det första han utbrast var ja de här kan man bygga ett hus av ;)

 
 
Ingen bild

Ankis

6 december 2012 18:52

Vad härligt att se. Duplokalendern blev typ en eller två bitar i varje lucka bara. Inte så mycket att bygga av direkt så O lägger dom i legolådan direkt. :-) Men en stor del av upplevelsen är ju att titta i påsen och se vad som finns, så tror han är nöjd. Dessutom har han fått en chokladkalender av faster så det kompenserar nog. ;-)

Kisse

6 december 2012 20:09

Ja det kan jag tänka mig, att han är nöjd ändå :)

Var ju många legobitar i smålegolådan men en del dagar får ju mina bara typ en liten platta eller några små bitar. Filips byggande smittar av sig på Lukas.

Nu har vi köpt en genomskinlig plastlåda där de samlar legobitarna tillsammans!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se