Alla inlägg under december 2012

Av Kisse - 6 december 2012 13:58

 

Drog igång och bakade direkt på morgonen när vi klivit upp, kanelbullar och lussebullar.

 


         

   


 



Av Kisse - 6 december 2012 13:52

Barnen vill gärna vara med och snickra och de får de i den mån det går, på så sätt får de lite mer tid med pappa och jag får vila. Brukar däremot bara skicka ut ett barn i taget, Filips tålamod är bra mycket länge än Lukas.

 


Lukas lånar Filips snickarkläder.


Igår köpte vi varmfodrade arbetshandskar åt barnen på claes ohlsson, 49 kr är ett bra pris tycker jag.


 


Av Kisse - 6 december 2012 13:35

 


Undrar vad Tommy gjort för något för att förtjäna detta?

Av Kisse - 3 december 2012 12:48

Kallt som attan ute idag så barnen fick vara hemma från förskolan, varför ge sig ut i kylan ionödan. Vi hoppas på bättre temperatur imorgon istället. Jag klev upp klockan sju och var rätt pigg, tvättade och gjorde frukost till barnen och mig själv men sedan tog energin slut och jag kröp ner i sängen igen medans barnen åt frukost till bollibompa.


Petter fick ta barnen och jag har sovit ett par timmar till, välbehövligt men nu är det svårt att komma igång... känner mig otroligt sliten idag och har haft några riktigt kraftiga sammandragningar som gjorde riktigt, riktigt ont så det är väll ett tecken på att ta en riktigt lugn dag. Senare i eftermiddag ska jag iväg med jobbet och ha julfirande och det ser jag såklart fram emot!


Denna vecka ska golv, tapeter m.m inhandlas och jag känner mest bara beslutsångest och vet inte riktigt hur jag vill ha det... tiden tickar på och vi kommer närmare och närmare både jul och bebis ;)

Av Kisse - 2 december 2012 15:01

Det är ju lite svårt att få perspektiv på hur magen ser ut på bild eftersom vinklarna spelar så stor roll... men när jag tar på mig täckbyxorna blir det rätt tydligt för mig iaf att magen är bra mycket större nu ;) Tur att jackan ännu går att stänga!

Av Kisse - 2 december 2012 10:51

 


Första advent så vi tände första ljuset till frukost. Jag och Lukas behöver frukost nästan på en gång vi vaknat medans Petter och Filip väntar flera timmar så vi började och de andra fick komma senare. Lukas älskar att äta och sitter gärna länge vid matbordet. Det händer väldigt mycket kring Lukas nu, massvis med bus men det känns ändå som han börjar bli så stor. Sjunger typ hela tiden nu både riktig sånger och hittepå under tiden han leker. Under veckan har han varit jätte duktig att kissa på både pottan och toaletten så han har knappt haft blöja på sig alls... på dagarna.


Vi har börjat köpa hem bebisblöjor så Lukas har reflekterat lite över att bebisen behöver blöjor men att han faktiskt är stor... ja lång i alla fall ;)

Av Kisse - 1 december 2012 21:47

 

"Pippiklänning", sitter som en smäck över magen och inte alls vidare mycket klänning ;) Fin iaf och byxorna kommer från h&m, 199:- på mamaa vdelningen. Mina är lite för tajta över magen bara... resten går lixom ut sig bara man fått på sig dom ;)


Idag går jag in i vecka 36, enligt våran uträkning och jag känner mig förvånansvärt pigg och kry i kroppen trots min vaggande gång ;) Den här graviditeten känns inte alls på de andra, så himla faschinerande. Bebisen känns vildare än de andra eller så är den större och starkare att allt känns mycket mer. Lite orolig över att det kommer ut en jätte bebis... Lukas vägde ju ändå 3880 gr och sannolikheten är väl rätt stor att denna blir större (oftast blir de väll större har jag för mig ju fler man fått).


Bebisen har väldigt mycke hicka nu, flera gånger per dag, hoppar hela magen ;) Så länge jag är i rörelse är oftast bebis lugn men när jag vilar och på nätterna är den en vilding. Konstigt nog sover jag rätt bra ändå, vilket Petter inte kan förstå när han ligger vaken och känner på hur den leker rövare ;)


Efter de senaste dagarna snöoväder känner mig mig faktiskt lite oroad över att föda barn mitt i smällkalla vintern med E4as kassa väghållning...

Av Kisse - 1 december 2012 20:51

 

Filip i snickarbyxor som systers svärmor sytt.


Filip tycker det är jätte kul att vara med ute i utbyggnaden och snickra. Det gör Lukas med men han är lite för liten att förstå och hålla sig undan alla gånger ;) Filip följer därför ofta med dit ut och Lukas får vara kvar inne med mig.


 

Lukas på väg "ut genom dörren"


Idag fick Lukas följa med ut en stund han med, nu går det nämligen att gå inne från bodelen ut till utbyggnaden och man behöver inte längre klättra på stege för att ta sig dit. Kul att det går frammåt men nu kommer byggdammet in i huset, det är mindre kul. Petter satte dock in ett fönster att fungera som dörr så inte alltför mycket skit ska komma in iaf.


 


Själv ligger jag uppkuddad i sängen med datorn, skönt!

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards