Direktlänk till inlägg 18 januari 2013

Bilstol

Av Kisse - 18 januari 2013 22:10

Principer är till för att brytas va? Jag är en mycket nojjig mamma... eftersom vi bor som vi gör blir det väldigt mycket bilåkning, dels gillar vi att åka bil och tar gärna en extra lång bara åka, "ta det lugnt/kolla efter djur" turer så tycker jag det är enormt viktigt hur barnen sitter i bilen. Lukas satt bakåtvänt tills han var fyra. Han är ju rätt liten i storlek också så det fungerade bra. Lukas har vi försökt hålla samma måtta, bakåtvänt tills fyra år men så har han större kroppsstorlek än Filip... dessutom kom det ju ett till barn... och vi ha ännu inte bytt bil... skulle verkligen behöva en sjusittsig men vi hittar inte riktigt någon vi vill ha :(


Så därför har Lukas nu en tid åkt frammåt i sin acta gracostol som jag inte alls är nöjd med frammåt och nu gjorde jag slag i saken och beställde en ny frammåtvänd stol. Jag ger mig, han får åka frammåt och jag håller tummar och tår att jag aldrig ska behöva ångra mitt beslut (ångest för nojjig mamma)...

 

Blev en likadan som Filip sitter i då vi är väldigt nöjd med den och Lukas sitter även han super bra i den. Här kostade den endast 499:-.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se