Direktlänk till inlägg 18 januari 2013

Moseskorg

Av Kisse - 18 januari 2013 22:39

Det är väll ingen som missat min nya fina moseskorg?!

 

Jag ÄLSKAR den!


Så himla praktiskt, Edwin sover så tryggt och mysigt i den. Förr har jag alltid haft vagnen stående i närheten och bebisen har legat där men nu kan jag inte längre det pga att vi använder grovingången som ingång. En nödlösning sedan taket rasade på altanen och vi inte längre har tak ovan den "rätta" ingången och det blir en massa snöras där. Och dörren mellan köket och grovingången är för smal för att vagnen ska gå igenom därför blir vagnen stående där i väntan på utgång.

   

En lösning blev därför moseskorgen som lätt flyttas mellan rummen utan att bebis sömn behöver störas. Vi har den stående på golvet (finns stativ annars att köpa till) vilket har både fördelar och nackdelar. Det är lätt för barnen (framför allt Lukas) att sätta sig brevid och klappa på bebis, största nackdelen blir dock att jag inte litar på katterna att de inte hoppas ner i korgen. Eller när de större barnen härjar, då känns edwin rätt utsatt där nere på golvet men fördelarna väger ändå över nackdelarna.  Och så är jag ju en nojjig mamma som ändå tar med honom när jag byter rum ;)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se